Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Minden, ami a tökéletes alváshoz kell!

A hálószoba az egyik legfontosabb helyiség életünkben, mivel ott kezdődik a nap és ott is ér véget. Ennek ellenére a legtöbben nem fordítanak kellő figyelmet a szoba berendezésére. Inspirációnkban olyan kényelmes ágyakat és a minőségi ágyneműket válogattunk össze, amelyekkel garantáltan sokáig élvezheted az édes álmokat!

Kárpitozott ágyak

A kárpitozott ágyak elegánsak, fényűzőek és nagyon kényelmesek. A háttámlájuk puha, így még kényelmesebben nézheted a TV-t vagy olvashatod kedvenc könyveidet.

Más anyagokkal ellentétben a szövetet nehezebb tisztítani, viszont különleges hangulatot és színt visz a belső terekbe.

Tömör fából készült ágyak

A tömör fából készült ágyak kiváló minőségűek és nagyon tartósak. Legnagyobb előnyei a stabilitás, szilárdság és kényelem, ezért biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen ágy sokáig hűséges társad lesz a hálószobában. Természetességüknek köszönhetően idővel kicsit megváltozhat a textúrája és az árnyalata.

Japán stílusú ágyak

A japán stílust elsősorban az egyszerűség, a minimalizmus és a tiszta vonalak jellemzik. Az ágyak alacsonyak, és többnyire az ágykeret mellett egy természetes anyagokból készült, steppelt matracot használnak. Ezért különösen alkalmasak asztmásoknak és allergiásoknak.

Ágyneműk

A hálószoba az a hely, ahol az álmok valóra válhatnak, ezért megéri időt belefektetni a szoba egyediségének kialakításába. Az ágyneműk kiválasztása kulcsszerepet játszik a hálószoba stílusának meghatározásánál.

Még egy közönséges ágy is lehet hangulatos, ha különböző mintájú párnákat, minőségi ágyneműket és kellemes anyagokból készült lepedőket használsz.

Nem találtad meg, amit kerestél? Nézd meg az ágyak és a hálószoba textíliák teljes választékát!