Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Minimalista hálószoba Alice Cavaleru otthonában

A minimalista hálószoba nem feltétlenül jelent unalmas, komor vagy élettelen teret, viszont helyette egyszerű, szép, funkcionális, ráadásul kényelmes is. Könnyedén varázsolhatsz belőle egy olyan helyet, ahol a világon a legjobban érzed magad. Egy szoba, ahol kisimulhatsz, ellazulhatsz és elmélkedhetsz.

Alice Cavaleru román influencer rajong a szép dolgokért, ami minimalista hálószobáján is meglátszik. Fedezzük fel együtt!

A hálószobánk a lakás többi részéhez hasonlóan minimalista stílusú. A modern hangulat érdekében különböző textúrájú anyagokat választottam. Van itt természetes kő, fekete tapéta, fa, beton, üveg és vászon. Egyes termékek gyönyörűen kiegészítik a hálószoba stílusát, például az éjjeliszekrényként funkcionáló beton és fa asztalok. A többi kiegészítő pedig a kellemes hangulatról gondoskodik.

Válassz természetes anyagokat!

Alice hangulatos lenvászonnal egészítette ki a szobát, amibe azonnal beleszeretett. Nagyon szereti a természetes anyagokat, amik közül a len a kedvence.

"Ez az érzés olyan, mint egy régóta várt ölelés. A Linen Tales márka kiváló minőségű, emellett változatos színpalettával rendelkezik."

Funkcionális, egyben esztétikus kiegészítők

A természetes anyagok mellett a kiegészítők is segítenek varázst csempészni a minimalista szobába. Minden kiegészítőnek számít, ami esztétikai értéket kölcsönöz az adott helyiségnek.

Bizonyos esetekben funkcionális célja is lehet, de ez nem feltétlenül szükséges. Ha nem tudod, milyen kiegészítőket szeretnél a szobába, íme néhány ötlet Alice-től:

A Bluetooth hangszóró és az olvasólámpa egyértelműen a kedvenceim közé tartoznak. Funkcionalitásuk mellett kinézetük mellett sem lehet csak úgy elmenni. Tökéletes kiegészítői annak a minimalista és modern stílusnak, amit ezen a helyen szeretnék látni.

A pihenés oázisa

A minimalista tér a funkcionalitásra összpontosít és szigorúan követi a "kevesebb néha több" szabályt. Alice csak azokat a dolgokat tartja a hálóban, amiket igazán szeret, szerinte a szükségtelen zsúfoltság szorongást okoz.

"A hálószoba pihenésre való. Legyen szó ágyneműről, takaróról, szőnyegről vagy függönyről, a természetes anyagok kellemes hangulatot adnak, de emellett stílusosak is."