15% kedvezmény a FEBRUAR15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

simplehuman

A mindennapi életben mindig van tere az egyszerűsítésnek és fejlesztésnek. Ez a simplehuman márka mottója, amely 2000 óta folyamatosan új, rendkívül hatékony innovációkat igyekszik bevezetni az alapvető háztartási termékekbe.

3 érv, hogy miért válaszd a simplehuman márkát

A simplehuman víziója, hogy minden nap van hova fejlődni. Ezért 2000-ben azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hatékony innovációt vigyen a mindennapi rutinok alapvető, de szükséges feladataiba. A márka szó szerint a fejlesztés megszállottja, és ötletes, valamint igazán hasznos kellékeket kínál új technológiákon keresztül.

Innovatív technológia és anyagok
A simplehuman a tökéletesítés, a finomítás és a feltalálás véget nem érő utazására indult. Ennek köszönhetően termékei minőségi anyagokban és érdekes technológiákban bővelkednek.

Minőség iránti megszállottság
Ami a minőséget illeti, a simplehuman nem köt kompromisszumot. A felületkezelés és az apró kidolgozások az utolsó részletekig átgondoltak. A termékek működőképességének és élettartamának alapos tesztelése magától értetődő.

Fenntarthatóság és teljesítmény
A márka célja a teljesítmény maximalizálása, miközben a pazarlást pedig minimalizálja. Ezért csak olyan termékeket hoz létre, amelyekre az embereknek valóban szükségük van, hosszú élettartammal rendelkeznek, és újrahasznosíthatók vagy komposztálhatók.

Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Elérhetőség
Azonnal szállítható
Akciók
Szűrők és rendezés
56 termékből 48 lett látható