Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

A sminkrendszerezés titka Hornyák Diána Estée Lauder sminkestől

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

És te rendszerezed a smink termékeidet? A tárolás olykor nehézkesnek tűnhet és bizony előfordul, hogy egy értékes kellék a táskád mélyén landol. Sminkkészleted minőségének és a rend fenntartása érdekében viszont elengedhetetlen a megfelelő szervezés. Kövesd az Estée Lauder oktatási igazgatójának, Hornyák Diánának a tanácsait Bata Nini fotós csodás képein és gyönyörű Estée Lauder sminkeken keresztül és válassz olyan tárolókat, amik nem csak praktikusak, de stílusosak is!

Mire kell ügyelni?

“Amikor a smink termékek tárolásáról van szó, nálam a fő szempont a praktikusság, átláthatóság és a tisztántarthatóság. Nagyon szeretem a fiókos tárolókat, mert sok minden beléjük fér és nagyon logikusan a saját szokásaink/napi rutinunk szerint lehet benne elrendezni a termékeket.

A bambusz fiókos tárolóba beleszerettem, mert nagyon dekoratív és praktikusan használható. Bármilyen parfüm, bőrápoló termék nagyszerűen mutat a tetején és a fiókokban is van bőven hely a smink termékek számára.“

Átlátszó szépségek

“Az egyik legnagyobb kedvencem az átlátszó fiókos tároló, mert pontosan látom, melyik fiókban mi van és így nagyon egyszerű, valamint könnyen tisztítható még akkor is, ha például alapozó folyt rá. Azt nem is kell, hogy mondjam, hogy szinte bármilyen enteriőrbe könnyedén illeszkedik.”

Rendszerezz témák szerint!

“Én témák szerint szeretem rendezni a sminktermékeket. Van egy jól bevált nappali sminkem, amit bármilyen helyzetben 5 perc alatt fel tudok dobni, általában ez kerül a legfelső fiókba vagy a tároló tetejére, hogy a kezem ügyében legyen. A következő fiókba kerül nálam a kimenős smink, mert az összes közül ezeket a termékeket használom a legritkábban.”

Ügyelj a részletekre!

“Az éjszakai bőrápolási termékeket szeretem a fürdőszobában tárolni. Arra például a bambusz tároló nagyon alkalmas, bár én egy fésülködő asztalon is el tudom képzelni.

Ami még fontos, hogy a sminkecseteket állva érdemes tárolni, és ha kimostuk őket, akkor fektetve szárítani. Én a rúzsokat is állítva szeretem tárolni, külön tárolóban, a jobb átláthatóságért.”