Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Trend: Mámorító fahéj színárnyalat a belső terekben

A fahéj színárnyalatot nem csak az aktuális trendek miatt választják annyian. Azért is annyira kedvelt, mert barátságos hangulatot teremt a belső terekben, megidézve a forró nyári esték hangulatát, és egy csipetnyi egzotikumot is visz az otthonodba. Engedd, hogy téged is elcsábítson ennek a játékos színnek az ellenállhatatlan varázsa, és otthonodban természetessé váljanak a különleges pillanatok.

Csipetnyi fahéj a nappaliba

Fahéjas csiga, fahéjas tekercs vagy ropogós fahéjas keksz. Édességekben isteni ez az izgalmas fűszer, de mi lenne, ha az otthonod
hangulatát is feldobnád vele?

Ahogy a sütőben készülő fahéjas finomságok illata belengi a lakást, úgy teremtenek otthonos hangulatot a fahéjra jellemző rozsdás sárga, vörösesbarna és narancsos tónusok a belső terekben. Te döntöd el, hogy egy új kanapét szerzel be, a falakat díszíted ki, vagy éppen stílusos kiegészítőkkel engeded be otthonodba a fahéj különleges hangulatát.

A kelet édes aromája

A sivatagi nomádok egzotikus stílusa lassan kezd begyűrűzni a legújabb lakberendezési trendek közé. Meríts inspirációt a Közel-Kelet világából!

Játék a kiegészítőkkel

Lenyűgöz az illatos fűszer színe, de most nem tudsz drága és méretes bútorokra beruházni? Semmi gond, szerezz be helyettük néhány párnát, virágcserepet vagy vázát ebben a csodás színben.

A kiegészítőkkel és dekorációkkal pillanatok alatt megváltoztathatod otthonod hangulatát, a vendégeidet is lenyűgözi majd a kellemes hangulat.