Színtrend: Üde, pasztellzöld belső terek

Éld át a pasztellzöld szín pozitív hatásait otthonodban! Ez az árnyalat üde, hűs és megnyugtató! Ideális a hálóba, de a konyhában és a nappaliban is harmóniát teremthetsz vele. Csodás a hatása, ha nagy felületen veted be, de akkor sem nyúlsz mellé, ha kiegészítők formájában csempészed be a belső terekbe.

Inspirálódj tippjeinkből, és vigyél tavaszi frissességet otthonodba!

Mitől ilyen népszerű?

Nem is gondolnád, hányféle jelentése lehet egyetlen színnek. Egyszerre szimbolizálja a tudomány és a természet kapcsolatát, és feltölt optimizmussal a következő évekre. Semlegessége pedig eltörli a nemek közötti különbségeket.

Felhasználási lehetősége pedig végtelen. Ez az üde szín jól mutat a kanapén és a dekorációkon is, és nyári frissességet visz a belső terekbe.

Hogyan hat a térre?

A pasztellzöld a hidegebb, világosabb zöld árnyalatok közé tartozik.Optikailag tágítja a teret, és nyugtató, pihentető hatással van ránk.

Ha csak kisebb változásra vágysz a nappaliban, akkor szerezz be pasztellzöld árnyalatú párnákat, függönyöket vagy szőnyegeket. Ha egy teljes átalakulásra vágysz, akkor fesd át a falakat, vagy válassz egy stílusos kanapét.

Hova illik?

A hálóban, a fürdőben és a konyhában is kellemesen pihentető, mégis friss hangulatot teremthetsz
ezzel a színnel.

Nagyon jól mutat, ha a fehérrel és a világosabb fa árnyalatokkal kombinálod.