Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Így világítsd be az őszi hónapokban otthonod

Érthető, ha a borongós időben kevesebb időt töltesz a szabadban, és egyre jobban vágysz a lakás kényelmére. Emeld új szintre otthonod hangulatát jól átgondolt világítással!

Itt nem csak stílusos lámpák és fényfüzérek között válogathatsz, de 7 praktikus tippet is adunk ahhoz, hogyan érdemes megvilágítanod a belső tereket.

1. tipp: Rétegzés

A hideg hónapokban rétegesen öltözködünk. Nem nyúlsz mellé, ha otthonod világítását is hasonló elven alkotod meg, azaz többféle típusú világítást kombinálsz. A fényrétegeket fali, asztali és állólámpák, gyertyák és fényfüzérek segítségével alkothatod meg.

A megfelelő izzók kiválasztása is fontos, a meleg fehér fény ideális ősszel.

2. tipp: Függőlámpák

Az állítható karú mennyezeti lámpákkal szabályozhatod
a fény irányát. Ezzel látványos és változatos hatásokat teremthetsz a belső térben.

3. tipp: A sötét sarkok megvilágítása

Az ízlésesen megvilágított falak és sarkok teljesen új karaktert adnak a szobának. Engedd szabadjára
a képzeleted, és alkoss egyedi hangulatot fali- és állólámpákkal!

4. tipp: Fényből sosem elég

Az asztali lámpáknak nem csak az asztalokon és éjjeliszekrényeken van ott a helyük! Különleges fényhatást érhetsz el, ha a komódra, valamelyik polcra vagy ablakpárkányra teszed őket.

5. tipp: Hangulatfények

Az ősz és a tél a gyertyafény és a csillogó fényfüzérek igazi szezonja. A füzérekkel teret adhatsz a kreativitásodnak is, például az ágy háttámláját vagy egy üvegvázát is stílusosan megvilágíthatsz velük.

6. tipp: Milyen izzót válassz?

A falilámpákhoz és csillárokhoz nagyobb teljesítményű izzókra van szükség. Az asztali és állólámpákhoz a lágyabb fény illik. A téli hónapokra a 2700-3000 Kelvin színhőmérsékletű, meleg fehér fényű izzók ideálisak.