Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
4 000 FtRegisztrációBejelentkezés4 000 FtKosár
FőoldalVásárlásVásárlásReklamáció és termékvisszaküldés

Reklamáció és termékvisszaküldés

 • 365 napos termékvisszaküldési lehetőség
 • 45 napos visszaküldési lehetőség a matracokra
 • Ingyenes és problémamentes visszaküldés a túlméretes termékeknél

Reklamáció és termékvisszaküldés

Nem vagy elégedett a kiszállított termékkel? Eltört, nem működik esetleg nem nyerte el a tetszésed? Ebben az esetben panaszt tehetsz és visszatérítésben részesülhetsz. Kövesd az alábbi lépéseket.

1. Kérd a csomag visszaküldését vagy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal

Újdonságok: A DPD űrlap kitöltésével könnyen és ingyenesen kérheted a csomag visszaküldését, vagy bármelyik postán feladhatod a csomagot.

A nagyobb vagy nehezebb termékek, például kanapék, szekrények vagy egyéb bútorok visszaküldéséhez kérjük, lépjél kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a kisokos@bonami.hu e-mail címen.

Hogyan küldheted vissza a csomagot?

 • DPD ingyenes visszaküldés: Töltsd ki a DPD űrlapot ezen a linken.
  Ha több csomagot szeretnél visszaküldeni, akkor mindegyiknél külön kell kitölteni az űrlapot.
  A futár olyan csomagot tud átvenni, amelynek súlya nem haladja meg a 30 kg-ot és a csomag egyik oldala sem hosszabb 170 cm-nél.
 • A postai úton történő ingyenes visszaküldés esetén, bármelyik Magyar posta kirendeltségen feladhatod a csomagot. A feladásnál a címzettnek a következőt kell megadni:

  BONAMI.CZ a.s.


  A Magyar postán olyan csomagot tudsz ingyenesen feladni, amelynek súlya nem haladja meg a 30 kg-ot és a csomag egyik oldala sem hosszabb 170 cm-nél.

Segítségre van szükséged?
1. Lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!
Írj nekünk a kisokos@bonami.hu. Kérjük, tudasd velünk az alábbi információkat:
 • problémás termék rendelésszáma
 • reklamáció oka (sérült, hibás termék stb.)
 • sérült áruk esetén kérjük, küldj egy fényképet a hibáról és a csomagról, amelyben az árut megkaptad

Hogyan segíthetsz a folyamat gyorsabb feldolgozásában?

Segítheti az ügyintézést, ha teljes (távoli) képet küldesz a termékről és a sérült részeket külön is lefényképezed. Hiányzó alkatrész esetén jelöld meg azt a mellékelt útmutatóban! Annak érdekében, hogy belső csomagolás technikánkat fejleszteni tudjuk, kérjük, küldj képet a csomag belső kinézetéről is.

Ha sérült csomagot kézbesít a szállító, vedd át, majd azonnal fényképezd le és írass egy kárbejelentő lapot a szállítóval! Ez megkönnyíti a reklamáció folyamatát.

2. Töltsd ki a reklamációs űrlapot!

2. Töltsd ki a reklamációs űrlapot!

Hol találom a reklamációs lapot?

A reklamációs űrlap a Bonami fiókod Rendeléseim pontjában vagy a számlát tartalmazó e-mailben található meg. Válaszd ki a megfelelő rendelésszámot, nyomtasd ki a hozzá tartozó reklamációs űrlapot, majd kitöltve tedd bele a visszaküldeni kívánt termék csomagjába.

Ha a visszaküldés okát nem szeretnéd megindokolni, akkor is kérjük, hogy töltsd ki az űrlapot, és segíts nekünk a visszetérítési folyamat gördülékeny lebonyolításában.

Rendeléseim

Nem tudom kinyomtatni a reklamációs lapot.

Ha nincs lehetőséged az űrlap kinyomtatására, kérjük, hogy a visszaküldeni kívánt termék csomagjában add meg nekünk a rendelés számát és a számlaszámot, ahova az összeget utalni tudjuk majd.

3. Csomagold be a terméket!


A visszaküldött csomagnak tartalmazni kell:
 • a reklamáció tárgyát képező terméket
 • a kitöltött reklamációs űrlapot
 • töltőanyagot, amely megakadályozza a további károk keletkezését (buborékfólia, újságpapír, polisztirol stb.)
3. Csomagold be a terméket!

Hogyan csomagoljam be a terméket megfelelően?

Tisztítsd meg a terméket és állítsd eredeti állapotába! Óvatosan csomagold be az eredeti dobozába. Fontos, hogy a további károktól védve legyen. Nyugodtan használj újságpapírt. Sérülékenyebb termékek esetén buborékfóliát vagy polisztirolt ajánlunk. A csomagba tedd bele a kitöltött reklamációs űrlapot! Gondosan zárd le a csomagot erős ragasztószalag segítségével.

4. Küld vissza a csomagot nekünk!Az ingyenes visszaküldéshez kövesd az 1-es pontot, vagy lépj velünk kapcsolatba:

kisokos@bonami.hu

BONAMI.CZ a.s. – Visszáru
Fóti Logistikai Központ,
2151 Fót,
Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18.
4. Küldd vissza a csomagot hozzánk!

5. A reklamáció feldolgozása


Számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! A reklamációnál kérjük tüntesd fel, hogy számodra a pénzvisszafizetés vagy a termék új darabra cserélése lenne az ideális megoldás.
5. A reklamáció feldolgozása

Mikor kapom meg az új terméket?

Ha a termék raktáron van, pár nap múlva már újat tudunk belőle szállítani. Ha viszont beszállítónktól kell megrendelnünk, akkor a folyamat több időt vesz igénybe. Az időtartamról előzetes tájékoztatást adunk.

Hogyan működik a panaszkezelés?

A termék raktárunkba érkezésekor azonnal értesítünk. A reklamáció megoldásával vagy a termék visszavételével kapcsolatban információs e-mailt küldünk. Adott esetben a pénzt azonnal utaljuk a feltüntetett bankszámlára.

Mit csinálj, ha...

...nem a várt összeg érkezett a bankszámládra?

A visszafizetett összeg mindig pontosan annyi, amennyit Te fizettél a termékért. Az eredeti árat bármilyen engedmény vagy hűségpont felhasználása csökkenti (Mik azok a hűségpontok?). A visszatérítés pontos összegét a Rendeléseim pontban, a rendelés részleteiben találod meg.

...a pénz nem érkezett meg?

A pénz visszatérítésének feldolgozása változó időtartammal mehet végbe. Bármilyen probléma vagy ki nem fizetés esetén, kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, e-mailben a kisokos@bonami.hu címen.

Túlméretes termékek visszaküldése

Tudjuk, hogy egy kanapé visszaküldése nem egyszerű, ezért bútorok visszaküldése esetén különleges szolgáltatást biztosítunk.
1. Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal
Tájékoztass minket arról, hogy mit és mikor szeretnél visszaküldeni! Írj emailt a kisokos@bonami.hu címre.
2. A szállítást mi fizetjük
A Futar.hu futárszolgálat felveszi a terméket, a szállítási költséget pedig cégünk állja.
3. A felvétel dátumát Te határozod meg
A szállítás dátumát ügyfélszolgálatunkkal egyeztetheted. A többit mi intézzük. Ha a futárszolgálat nem fogadja el a túlméretes termék felvételének dátumát, felveszi Veled a kapcsolatot, hogy új időpontot egyeztessen. A termék felvételének pontos időpontját sajnos nem tudjuk megmondani.

Amikor a szállító felveszi a terméket, kérj tőle igazolást a termék felvételéről! Szeretnénk, ha a termék biztosan hozzánk kerülne vissza.

Meddig lehet visszaküldeni egy terméket?

365 napod van eldönteni
Ha a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül, az eredeti csomagolásban küldöd vissza, a termék teljes árát visszatérítjük. Ha lekésed ezt a 14 napos határidőt, akkor is van lehetőség a termék eredeti csomagolásban történő visszaküldésére. Ez esetben a visszatérítés összegét (a termék eladási árát) 30 naponként (az átvételtől számított 15. naptól kezdve) 5%-al csökkentjük, és ez a csökkentett végösszeg kerül visszautalásra. Ez fedezi a visszatérítéssel járó minimális költségeket. Amennyiben matracot vásároltál nálunk, és nem felel meg elvárásaidnak, a visszaküldésre 45 nap áll rendelkezésre.
Reklamációra 2 évig van lehetőséged
A termékekre 2 éves jótállási idő vonatkozik. Amennyiben a termékre meghosszabbított jótállás vonatkozik, akkor az a számlán, a jótállási bizonylaton és a szállítólevélben van feltüntetve.