1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár

Reklamáció és termékvisszaküldés

 • 365 napos termékvisszaküldési lehetőség
 • 45 napos visszaküldési lehetőség a matracokra
 • Ingyenes és problémamentes visszaküldés a túlméretes termékeknél

Reklamáció és termékvisszaküldés

Nem vagy elégedett a kiszállított termékkel? Eltört, nem működik esetleg nem nyerte el a tetszésed? Ebben az esetben panaszt tehetsz és visszatérítésben részesülhetsz. Kövesd az alábbi lépéseket.

1. Kérd a csomag visszaküldését vagy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal

Újdonságok:
 • Megrendelheted a felvételt a GLS-en, vagy GLS weboldalon keresztül. A futár az általad megadott címen veszi fel a csomagot. A szolgáltatás díjmentes.
 • A DPD űrlap kitöltésével könnyen és ingyenesen kérheted.
 • A visszaküldendő csomagot bármely postán feladhatod.

  Kérünk, győződj meg róla, hogy a csomag elküldése előtt eltávolítottad az eredeti szállítási címkéket.

 • A nagyobb vagy nehezebb termékek, például kanapék, szekrények vagy egyéb bútorok visszaküldéséhez kérjük, lépjél kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a kisokos@bonami.hu e-mail címen.

  Hogyan küldheted vissza a csomagot?
 • DPD ingyenes visszaküldés: Töltsd ki a DPD űrlapot ezen a linken.
  Ha több csomagot szeretnél visszaküldeni, akkor mindegyiknél külön kell kitölteni az űrlapot.
  A futár olyan csomagot tud átvenni, amelynek súlya nem haladja meg a 30 kg-ot és a csomag egyik oldala sem hosszabb 170 cm-nél.
 • Az elszállítást a GLS oldalán keresztül tudod megrendelni a következő linken.
  A futár olyan csomagot tud átvenni, amelynek súlya nem haladja meg a 30 kg-ot és a csomag egyik oldala sem hosszabb 170 cm-nél.
 • A postai úton történő ingyenes visszaküldés esetén, bármelyik Magyar posta kirendeltségen feladhatod a csomagot. A feladásnál a címzettnek a következőt kell megadni:

  BONAMI.CZ a.s.

  A Magyar postán olyan csomagot tudsz ingyenesen feladni, amelynek súlya nem haladja meg a 30 kg-ot és a csomag egyik oldala sem hosszabb 170 cm-nél.

  Segítségre van szükséged?
 • 1. Lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!
  Írj nekünk a kisokos@bonami.hu. Kérjük, tudasd velünk az alábbi információkat:
  • problémás termék rendelésszáma
  • reklamáció oka (sérült, hibás termék stb.)
  • sérült áruk esetén kérjük, küldj egy fényképet a hibáról és a csomagról, amelyben az árut megkaptad

  Hogyan segíthetsz a folyamat gyorsabb feldolgozásában?

  Segítheti az ügyintézést, ha teljes (távoli) képet küldesz a termékről és a sérült részeket külön is lefényképezed. Hiányzó alkatrész esetén jelöld meg azt a mellékelt útmutatóban! Annak érdekében, hogy belső csomagolás technikánkat fejleszteni tudjuk, kérjük, küldj képet a csomag belső kinézetéről is.

  Ha sérült csomagot kézbesít a szállító, vedd át, majd azonnal fényképezd le és írass egy kárbejelentő lapot a szállítóval! Ez megkönnyíti a reklamáció folyamatát.

  2. Töltsd ki a reklamációs űrlapot!

  2. Töltsd ki a reklamációs űrlapot!

  Hol találom a reklamációs lapot?

  A reklamációs űrlap a Bonami fiókod Rendeléseim pontjában vagy a számlát tartalmazó e-mailben található meg. Válaszd ki a megfelelő rendelésszámot, nyomtasd ki a hozzá tartozó reklamációs űrlapot, majd kitöltve tedd bele a visszaküldeni kívánt termék csomagjába.

  Ha a visszaküldés okát nem szeretnéd megindokolni, akkor is kérjük, hogy töltsd ki az űrlapot, és segíts nekünk a visszetérítési folyamat gördülékeny lebonyolításában.

  Rendeléseim

  Nem tudom kinyomtatni a reklamációs lapot.

  Ha nincs lehetőséged az űrlap kinyomtatására, kérjük, hogy a visszaküldeni kívánt termék csomagjában add meg nekünk a rendelés számát és a számlaszámot, ahova az összeget utalni tudjuk majd.

  3. Csomagold be a terméket!


  A visszaküldött csomagnak tartalmazni kell:
  • a reklamáció tárgyát képező terméket
  • a kitöltött reklamációs űrlapot
  • töltőanyagot, amely megakadályozza a további károk keletkezését (buborékfólia, újságpapír, polisztirol stb.)
  3. Csomagold be a terméket!

  Hogyan csomagoljam be a terméket megfelelően?

  Tisztítsd meg a terméket és állítsd eredeti állapotába! Óvatosan csomagold be az eredeti dobozába. Fontos, hogy a további károktól védve legyen. Nyugodtan használj újságpapírt. Sérülékenyebb termékek esetén buborékfóliát vagy polisztirolt ajánlunk. A csomagba tedd bele a kitöltött reklamációs űrlapot! Gondosan zárd le a csomagot erős ragasztószalag segítségével.

  4. Küldd vissza a csomagot nekünk!  Az ingyenes visszaküldéshez kövesd az 1-es pontot, vagy lépj velünk kapcsolatba:

  kisokos@bonami.hu

  Bonami - Győri Depo
  CST
  Győr
  9041.
  4. Küldd vissza a csomagot hozzánk!

  5. A reklamáció feldolgozása


  Számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! A reklamációnál kérjük tüntesd fel, hogy számodra a pénzvisszafizetés vagy a termék új darabra cserélése lenne az ideális megoldás.
  5. A reklamáció feldolgozása

  Mikor kapom meg az új terméket?

  Ha a termék raktáron van, pár nap múlva már újat tudunk belőle szállítani. Ha viszont beszállítónktól kell megrendelnünk, akkor a folyamat több időt vesz igénybe. Az időtartamról előzetes tájékoztatást adunk.

  Hogyan működik a panaszkezelés?

  A termék raktárunkba érkezésekor azonnal értesítünk. A reklamáció megoldásával vagy a termék visszavételével kapcsolatban információs e-mailt küldünk. Adott esetben a pénzt azonnal utaljuk a feltüntetett bankszámlára.

  Mit csinálj, ha...

  ...nem a várt összeg érkezett a bankszámládra?

  A visszafizetett összeg mindig pontosan annyi, amennyit Te fizettél a termékért. Az eredeti árat bármilyen engedmény vagy hűségpont felhasználása csökkenti (Mik azok a hűségpontok?). A visszatérítés pontos összegét a Rendeléseim pontban, a rendelés részleteiben találod meg.

  ...a pénz nem érkezett meg?

  A pénz visszatérítésének feldolgozása változó időtartammal mehet végbe. Bármilyen probléma vagy ki nem fizetés esetén, kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, e-mailben a kisokos@bonami.hu címen.

  Túlméretes termékek visszaküldése

  Tudjuk, hogy egy kanapé visszaküldése nem egyszerű, ezért bútorok visszaküldése esetén különleges szolgáltatást biztosítunk.
  1. Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal
  Tájékoztass minket arról, hogy mit és mikor szeretnél visszaküldeni! Írj emailt a kisokos@bonami.hu címre.
  2. A szállítást mi fizetjük
  A Futar.hu futárszolgálat felveszi a terméket, a szállítási költséget pedig cégünk állja.
  3. A felvétel dátumát Te határozod meg
  A szállítás dátumát ügyfélszolgálatunkkal egyeztetheted. A többit mi intézzük. Ha a futárszolgálat nem fogadja el a túlméretes termék felvételének dátumát, felveszi Veled a kapcsolatot, hogy új időpontot egyeztessen. A termék felvételének pontos időpontját sajnos nem tudjuk megmondani.

  Amikor a szállító felveszi a terméket, kérj tőle igazolást a termék felvételéről! Szeretnénk, ha a termék biztosan hozzánk kerülne vissza.

  Meddig lehet visszaküldeni egy terméket?

  365 napod van eldönteni
  Ha a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül az eredeti csomagolásban visszaküldöd nekünk, a termék teljes árát visszautaljuk számládra. Lekésted a határidőt? A kibontott terméket ezután is visszaküldheted. Ez esetben a visszatérítés összegét 30 naponként (a csomag átvételtől számítva) az eladási ár 5%-ával csökkentjük. Ha nem az eredeti csomagolóanyagban küldöd vissza a terméket, akkor a visszautalt összeget a vételár további 15%-ával csökkentjük. A visszaszállítással kapcsolatos legszükségesebb költségeket mi álljuk. A tőlünk vásárolt matrac visszaküldésére 45 nap áll rendelkezésedre. Részletesebb információkat a Reklamációs szabályzatban találsz.
  Reklamációra 2 évig van lehetőséged
  A termékekre 2 éves jótállási idő vonatkozik. Amennyiben a termékre meghosszabbított jótállás vonatkozik, akkor az a számlán, a jótállási bizonylaton és a szállítólevélben van feltüntetve.