Azonnal szállítható kanapék akár 30% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu
Mentés
Utolsó darabok
Linen Tales

Classic piros len asztalterítő, 140 x 140 cm - Linen Tales

25 990 Ft
Árgarancia - hogy mindig a kedvezőbb áron juss hozzá!
Jobb áron láttad a terméket? Tudasd velünk
2 db azonnal szállítható
Személyes átvétel
590 Ft-tól
Több
Címre kézbesítés
1 090 Ft-tól · 02. 26.
Több
Ingyenes szállítás 45 000 Ft-tól
365 napos visszaküldési lehetőség
ID termékazonosító: 1401817

Termékleírás

Megjegyzés: A len természetes tulajdonságai miatt a termék színe darabonként enyhén eltérhet.

A Linen Tales márka elegáns asztalterítője ünnepi asztallá varázsolja a hétköznapi asztalokat is. Litvániában készül 100% lenből (215 g/m²), ami nemzetközileg elismert OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkezik.

A megfelelő ápolást a termék hosszú élettartammal hálálja meg. Így csináld:

Mosás
Az első mosáskor a len textíliákat hidegebb vízben ajánlott mosni. Ez beállítja a merserizációs folyamatot, amelynek során a szövet selymes fényt nyer és növeli szilárdságát. Első mosáskor mosd külön a többi ruhától. Ezután már 40 fokra, makacsabb foltok esetén pedig 60 fokra emelhető a mosási hőmérséklet. Ezen a hőmérsékleten a sima lenszálak felszabadulnak, és a foltok eltűnnek.

Ha van lehetőség a mosógép vízszintjének kiválasztására, akkor érdemes a lehető legmagasabbat választani, mert a lenszálak jó nedvszívó képességűek. Ne tegyél sok, másfajta ruhaneműt a mosógépbe, mert ez esetben az anyag megcsavarodik vagy elveszíti az alakját. Győződj meg róla, hogy a másik ruhanemű, amit a len termékkel mosol, azonos színnel, súllyal és mosási utasításokkal rendelkezik.

Kézi mosás
A kézzel mosott len textília ellenáll a gyengéd öblítésnek, de nem szabad túlzottan összenyomni, csavarni vagy súrolni az anyagot. A kevésbé koszos vagy laza lenszövetekhez a kézi mosás a legalkalmasabb, hiszen ezek akár károsodhatnak is a mosógépben.

Mosószerek
Használj semleges vagy enyhe tisztítószereket, amelyek nem tartalmaznak fehérítőszereket, például klórt vagy peroxidot. Ne öntsd a mosószert közvetlenül a szövetre, hanem add a vízhez - a textíliát csak akkor tedd a vízbe, amikor a mosószer már teljesen feloldódott. Majd alaposan öblítsd ki.

Fehérítés
A fehérítőszereket tartalmazó mosószerek ideálisak fehér ruhák mosásához. Nem használhatók viszont színes ruhákhoz, mert elszíneződést vagy más károkat okozhatnak. A klórfehérítő gyengítheti a szövetet, és sárga elszíneződést okozhat. Ha a szövet fehérítésére van szükség, használj oxigén alapú fehérítőt.

Szárítás
Óvatosan, meggyűrés nelkül tedd be a ruhát a szárítóba, függetlenül attól, hogy milyen szárítási módot választasz - dobos szárítást vagy frottír törölköző szárítást. Vasalás előtt gyúzúdj meg róla, hogy a ruha enyhén nedves. A fehér ruhák napfényen történő szárítása segít megőrizni a szövet eredeti színét. A szárítás gyengíti a szövet szálait, amelyek összezsugorodnak és csomókat képeznek. A túlszárított ruha magától helyreállítja természetes nedvességtartalmát a levegőben található nedvesség felszívásával.

Vasalás
Szárítás után azonnal vedd ki a ruhaneműt a szárítóból, hogy a ruha nedves maradjon, és hogy csökkentsd a gyűrődés kockázatát. Használja a vasalót hajtogatott és sima ruhaneműhöz, vagy szükség szerint. A len textíliát kifordítva vasald. Használj gőzölős vasalót meleg/forró beállítással, és szükség esetén a permetezd meg vízzel a szövetet.

Koaguláció:
A Linen Tales termékei a hagyományos, nem mosható szövetekhez képest kevésbe hajlamosak a zsugorodásra. A még nem zsugorodott anyagok általában, legfeljebb 3%-kal mehetnek össze. Ne tisztíts száraz textileket forró környezetben, mivel az hozzájárulhat a zsugorodási folyamathoz.

Alapvető paraméterek

Forma

Négyszögletes

Méretek és specifikus adatok

Hosszúság

140 cm

Szélesség

140 cm

Súly

590 g

Anyag és ápolás

Anyag

Len

Szövet összetétele

100% len

Ápolás

Mosógépben mosható, mosás 40°C-on

Egyéb paraméterek

A termék száma

1401817

Hasonló termékek

Termék értékelése

5Értékelések száma (1)
51
40
30
20
10
Hogyan történik az értékelés?