Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Fedezd fel 2022 színtrendjeit!

A járvány miatt 2021 a merészebb színkombinációk éve volt. Az újrakezdés jegyében olyan árnyalatok költöztek otthonainkba, amelyek egyszerre hoztak biztonságot, fényt és jó hangulatot otthonainkba.

Nem meglepő, hogy 2022 színei továbbra is azt az igényt tükrözik, hogy a belső terek megnyugtatóak, hangulatosak, de egyben életteliek és szórakoztatóak is legyenek. Tekintse meg azt a 9 árnyalatot, amik szebbé teszik a 2022-es évet.

1. Very Peri a Pantone-tól

A Pantone idén először egy teljesen új tónust választott meg az év színének: a PANTONE 17-3938 Very Peri árnyalatot. A lila tónusú szín ötvözi a kék békéjét a piros energiájával. A változásból fakadó erőt jelképezi, és ösztönzi a kreativitást.

2. Bright Skies a Dulux-tól

A Dulux a Bright Skies nevű, légies hatású szürke árnyalatot választotta, hogy megragadja az optimizmust és az újrakezdés vágyát. Ez egy sokoldalú, nyugtató szín, amely könnyen illeszkedik a belső terekbe.

További trendi árnyalatok a Pantone-tól

3. Olive Sprig a Dulux-tól

Egy sokoldalú, lágy és semleges szín, amely tökéletesen illeszkedik a belső és a külső terekbe egyaránt. Nyugtató hatású, és közelebb hoz a természethez. A világjárvány utáni világ növekedését hivatott képviselni. Jól illenek hozzá a rózsaszín tónusok.

4. Indigo Bunting a Pantone-tól

A sötét óceánkék árnyalat a nyugalom és a stabilitás színe. Könnyen kombinálható más színekkel, így minden alkalommal más oldalát mutatja meg. Hideg színekkel kombinálva a belső tér lehűl és frissebbé válik, a meleg homokos árnyalatokkal kombinálva pedig meleg érzetet ad.

Nézd meg a 2022-es év többi trendjét!