Bonami-napok: -15% a teljes árú termékekre | Kedvezménykód: BONAMINAPOK15 →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Állólámpák

Szűrők és rendezés
Bonami napok
Szín
Stílus
Ár
Újdonságok
Szűrők és rendezés
208 termékből 48 lett látható

Hogyan válassz állólámpát?

Az állólámpák (vagy padlólámpák) ideálisak a kisebb lakásokba és a nagyobb terekbe egyaránt. Kellemes hangulatot teremtenek az olvasás, pihenés, filmnézés és baráti beszélgetések csodás perceihez.

A Bonami kínálatában főleg luxus és designer darabokat találsz, melyek az egész szoba stílusát és fényét emelik. Nálunk könnyen mebgtalálhatod az ideális darabot, akár a nappaliba, a hálószobába vagy a gyerekszobába keresel állólámpát.

Állólámpák stílus szerint

Ha otthonod valamely stílusirányzat szellemében rendezted be, akkor az állólámpa kiválasztásakor is érdemes követned ezt az irányt.

  • A skandináv stílusú állólámpák egyszerűséget és letisztultságot közvetítenek. A fém és a fa, illetve a fehér és fekete színek kombinációja jól passzol a hangulatos, de funkcionális és légies hatású belső terekben is.
  • A retro állólámpák mindig a trend részét képezik. Ha arra vágysz, hogy állólámpád jól illeszkedjen az 1950-es és 1970-es évek ihlette belső térbe, akkor ez lesz a jó választás.
  • A modern állólámpák változatos formákban, színekben és anyagokban kaphatók. Ebben a kategóriában a legszélesebb a választék, így biztos megtalálod a kedvenced. A kulcs a funkcionalitás és az esztétika kombinációja.
  • Az ipari stílusú állólámpákat a régi gyárcsarnokok stílusát kedvelők egyenesen imádni fogják. Ezeknél a daraboknál hangsúlyos elem a fém, a beton, a fekete szín és a látványos izzók.
  • A vidéki stílus ihlette enteriőrbe jól illeszkednek a rusztikus állólámpák, amelyek az étkezővel kombinált konyhákban és a nappalikban mutatnak a legjobban.

Mik a kedvencek? A fém és fa

A leggyakrabban vásárolt darabok között vannak a fém állólámpák fekete, réz vagy bronz színben. Népszerűek az aranyszínű állólámpák is, amelyek egy csipetnyi luxust csempésznek a térbe.

A fém állólámpák előnyei:
+ egyszerű karbantartás - elég, ha időnként egy nedves ruhával áttörlöd
+ jól kombinálhatók más bútorokkal,
+ stabilitás és tartósság,
+ időtlenség.

A fából készült állólámpákat is gyakran választják vásárlóink. Népszerűek a fehér vagy fekete árnyalatú darabok. A fából, bambuszból vagy rattanból készült lámpák is kellemes hangulatot visznek a lakásba.

A fa állólámpák előnyei:
+ stílusosak és melegséget visznek a térbe,
+ hangulatos légkört keltenek,
+ különböző anyagok és színárnyalatok közül választhatsz.

 

TIPP: Tompított fényű állólámpát keresel? Válaszd ki a megfelelő izzót!

Minden állólámpa esetében megoldható a fény tompítása. Ehhez válassz távirányítóval szabályozható fényű izzót. A piacokon akár már 3-4000 forintért szerezhetsz be ilyet, és akkor bármilyen állólámpa esetén szabályozhatod a fényerőt! Egyes fényerő szabályozós izzóknál hideg és meleg fehér fény is beállítható. Előbbi energikusságot sugároz, utóbbi pedig pihenésre ösztönöz.

Az állólámpák oldalain, a termék részleteknél mindig tájékozódj arról, hogy a kiválasztott lámpát izzóval vagy izzó nélkül értékesítik-e. A legtöbb esetben az izzó nem része az ajánlatnak, és külön kell megrendelni.