1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

A 2022-es év kanapé trendjei

A kanapé trendek elsőre nem tűnnek olyan meghatározónak, de sokkal több van ebben a sokoldalú bútorban, mint ahogy azt gondolnád. Tippeket adunk ahhoz, hogy milyen színű, anyagú és formájú kanapékat válassz, hogy nappalid a legtrendibb hatást keltse.

Semleges, természetes színek

Idén a kanapék színei a természet ihlette, világos, semleges árnyalatú tónusok: a barna, a bézs, a krémfehér és a terrakotta dominál. A bézs a meleg homokot, a barna a homokszemcsék színét, a terrakotta pedig a kerámia színét idézi meg a térben. Ezek a színek csodásan kombinálhatók egymással, és nyugalmat visznek a térbe. Meleg, földes tónusú kiegészítőkkel még kellemesebb lesz az összhatás.

Kíváncsi vagy 2022 színtrendjeire?

Organikus formák

Az ívek, a hullámos vonalak és a jellegzetes élek hiánya – 2022-ben az organikus formájú kanapék kerülnek előtérbe. A lekerekített sziluettek megnyugtató hangulatot teremtenek, és segítenek tompítani az éles szélek hatását a szobában. A harmóniát és a biztonságot is szimbolizálják.

Kanapék lábak nélkül

Az idei év másik trendje a láb nélküli kanapé, mely kis helyiségek helyett nagyobb nappalikba ideális. Robosztusabbnak tűnik, jobban kitölti a teret, ezáltal egyedi hangulatot kelt. További előnye, hogy nem hagy sok helyet a pornak és a szennyeződéseknek . Elég lesz, ha néha kicsit elmozdítod a kanapét, és felporszívózol alatta.

Nézd meg a 2022-es év további trendjeit: