Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Ajándékozz bútort karácsonyra!

Bútor ajándékba? A címzett ízlésének megismerése kemény dió, ráadásul egy szék becsomagolása nagy kihívás. Ellenben ha sikerrel jársz, akkor egy igazán praktikus ajándékot adhatsz szerettednek.

Tippjeink segítenek, hogy semmit ne felejts el a tökéletes darab megtalálása közben.

Inspirációként néhány kedvenc bútorunkat és dekorációnkat is megmutatjuk neked, amikkel biztosan nem lőhetsz mellé. Készen állsz?

Miért vásárolj bútort?

Alapvető, hogy bútorra mindenkinek szüksége van. Sokszor azt gondoljuk, hogy egy ajándéknak valami nagyon különlegesnek kell lennie, ezért egy masszázsutalványt vagy egy új telefont veszünk. Ugyanakkor a szülőknek 20 éve ugyanaz a matracuk, a párod könyvei pedig a földön hevernek szanaszét. Nem egy új matracnak vagy könyvespolcnak örülnének akkor a legjobban?

Mit vegyél figyelembe?

Ha nem magadnak vásárolsz bútort, tudnod kell, hogy az ajándékozott milyen stílusban rendezte be az otthonát. Szereti a modern minimalista bútorokat, vagy inkább rusztikus és antik darabokkal veszi körbe magát? Ne feledkezz meg a kedvenc színéről sem!

Egy tettestárs mindig jól jön

Választás előtt érdemes konzultálni valakivel, aki jól ismeri az ajándékozottat, vagy ideális esetben vele lakik. Így tudni fogod, hova szeretné az új szőnyeget vagy pontosan milyen székről álmodozik.

Mit keresel?

Bizonyára te tudod a legjobban, hogy melyik bútort kell cserélni vagy mi az, amit még nem vett meg. Azt tanácsoljuk, olyan darabokba fektess be, amik a leginkább szolgálják a kényelmet és a pihenést. Például a matracnak és az ágynak nagyon jó minőségűnek kell lennie. Összpontosíts a fontos bútorokra, ahol a család gyakran tölti az idejét. Ilyen például a kanapé, a fotel és a dohányzó-vagy étkezőasztal.