Mid Season Sale | Vásárolj akár 30%-kal olcsóbban →
Tavasz otthon és a szabadban | Inspirálódj →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Ajándéktippek barátoknak

Eredeti vagy praktikus? Ha ajándékot keresel egy barátodnak, de nem jut eszedbe semmi, akkor jó helyen jársz! Nálunk több mint 200 ajándékötletet vár rád, amikkel biztosan örömet okozol barátodnak, akár a jó ételeket, akár a sportot, az utazást, a kényelmet, vagy a lakberendezést szereti.

Shop the look

Ajándéktippek fiú barátoknak

Fiú barátok számára ajándékot választani egyszerű. Jól ismeritek egymást és talán van közös érdeklődési körötök is. Legyen szó lelkes sportolóról vagy zenészről, mindig jó, ha van néhány extra ötlet a tarsolyodban.

Kedvenc ajándékok és meglepetések

Mi lehet jobb ajándék, mint az együtt töltött idő? Tervezz egy finom ételekhez és italokhoz kötött, érdekes programot, egy hétvégi kirándulást vagy egy pikniket. Ha igazi meglepetést szeretnél, légy eredeti! Mit szólnál egy vadonbeli túlélési kaland tanfolyam megszervezéséhez? Vagy egy, a közös élményeitekről készült videó összeállításához?

Egyéb tippek:

Ajándékok barátod 30. születésnapjára

Barátod kerek születésnapját igazán meg kell ünnepelni! Lepd meg egy titkos bulival – az Ünnepségek és ajándékok kategóriában mindent megtalálsz, amire szükséged lesz hozzá.

Jó ajándék lehet például:

Karácsonyi ajándékok barátodnak

Amikor karácsonyi ajándékot választasz egy barátodnak, vedd figyelembe érdeklődését. Lelkes sportoló és minden szabad pillanatát izomépítéssel tölti? Fizess előre az edzőtermi belépőkért! Ha zenerajongó, nagyra értékel majd egy koncertjegyet vagy egy zeneboltba szóló vásárlási utalványt.

Egyéb tippek:

Továbbra sem találod a tökéletes meglepetést? További inspirációkért nézd meg a Karácsonyi ajándékok férfiaknak kategóriát is.

Ötletes és olcsóbb ajándékok: Az apróságok is számítanak

Ha az ajándékkal szórakoztatni is szeretnél, próbálj meg azon elgondolkozni, hogy barátod mit fog értékelni és mi az, amit már túlzásnak tart. Imád barkácsolni és egyben a jó ételek rajongója? Készíts neki egy saját csomagot. Az utolsó dobozba rejtsd el a kedvenc sörét és egyéb finomságokat.

Egyéb tippek: