Azonnal szállítható kanapék akár 30% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Ajándéktippek férfiaknak

A férfiak is várják ám a karácsonyt, és érdekli őket, hogy vajon mi lesz a fa alatt. Idén szerezz be apukádnak, férjednek, fiútestvérednek vagy barátodnak egy igazán különleges meglepetést! Ha nem tudod, mit válassz, nézd meg ajándéktippjeinket és inspirációinkat! A rendelést gyorsan házhoz szállítjuk, vagy a több mint 2900 magyarországi átvételi hely egyikére kézbesítjük.

Shop the look

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

Nem könnyű feladat férjednek, fiú testvérednek vagy édesapádnak megtalálni a tökéletes ajándékot. Lehet, kitartanak amellett, hogy nincs is szükségük semmire és úgyis megveszik maguknak azt, amire szükségük van. De akkor mégis mit válasszunk? Íme néhány ajándékötlet, amikkel nem lőhetsz mellé!

Hogyan válasszunk karácsonyi ajándékot férfiaknak?

 • Figyeld meg, mi teszi boldoggá, mivel tölti a szabadidejét! Ez megmutatja a helyes irányt.
 • Beszélgess vele a hobbijairól! Kérdezd meg, milyen felszerelés hiányzik neki, mi az, amit szeretne megvenni, de már régóta halogatja.
 • Érdeklődj a következő hétvégi és a munka utáni tevékenységekre vonatkozó tervei iránt. Ebből megtudhatod, mit csinál a szabadidejében.
 • Próbáld megkérni a feleségét, anyukáját vagy barátait, hogy adjanak néhány tippet. Biztos vagyok benne, hogy az év során említett nekik valamit.

Karácsonyi ajándékok férfi sportolóknak

Odavan egy bizonyos sportágért? Vegyél jegyet egy meccsre, válassz neki sportfelszerelést, vagy kényeztesd őt valamivel, amivel kikapcsolódhat edzés után. Amennyiben aktív életmódot él és gyakran kipróbál új dolgokat, vásárolj ajándékutalványt egy szokatlan sportra vagy élményre. A Bonami kínálatában az alábbiakat biztos megtalálod:

Karácsonyi ajándékok utazó férfiaknak

Szeret kirándulni, szeret a hegyekben túrázni, vagy az európai városok vonzzák? Vásároljon neki utazási felszerelést vagy olyan ajándékot, amely megőrzi expedícióinak emlékét:

Ajándékok ínyenceknek

Ha apukád, férjed vagy bátyád szereti a jó ételeket és italokat, akkor biztos, hogy ezekből a kategóriákból biztosan találsz valamit:

Ajándékok menő srácoknak

Minden férfi szeret lazulni. Használd ezt ki, és próbálj meg kialakítani egy sarkot a kertben vagy otthon kizárólag neki:

Karácsonyi ajándékok

Nem csak nagy ajándékoknak kell lenniük a fa alatt. Nemcsak a nagy ajándékok fontosak, hanem az olyan apróságok is, mint:

Last minute ajándékok

A karácsony már majdnem a küszöbön áll, és már túl késő online rendelni vagy elintézni a boltokban? Nyugalom, ez még nem veszett ügy. Például:
 • Egy kézzel készített utalvány, hogy kapjon valamit, amit szeret. Ez lehet reggeli az ágyban, egy masszázs, egy hátvakarás, felajánlhatod, hogy egy bizonyos ideig átvállalod a házimunkát, stb.
 • Előfizetés egy magazinra motorkerékpárokról, futásról, utazásról, sportról, autókról, történelemről. Attól függ, mit élvez.
 • Jegyek egy koncertre, egy sportmeccsre, színházba vagy esetleg egy játékterem-múzeumba.
 • Válassz ehető ajándékokat! Szerezz be egy szép fedeles befőttes üveget, és töltsd meg a kedvenc finomságával.

3 tiltólistás ajándék férfiaknak

 • Ruhák, amelyek neked tetszenek, nem neki. A karácsony nem a megfelelő alkalom arra, hogy lecseréld a párod, apukád vagy testvéred ruhatárát.

 • Praktikus háztartási karbantartási cikkek. Ahogy a nők nem szeretnének tisztálkodási cikkeket kapni, úgy a férfiak sem szeretnének új felmosórongyot találni a fa alatt. Az egyetlen kivételek a hobbijaihoz tartozó dolgok (barkácsszerszámok és hasonlók).

 • Ajándékok, amelyek sérthetik őt. Egyetlen férfi sem akar mérleget vagy edzőtermi tagságot kapni, mert karácsonyra megnőtt a hasa.