Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Ünnepi hangulatú belső terek

Úgy érzed, hogy lassan kezd negatív hatással lenni rád az egyre kevesebb nappali fény? Ne engedd, hogy ilyen érzések legyenek úrrá rajtad a tökéletesen megvilágított otthonodban! Összeválogattuk neked legjobb termékeinket, amelyekkel nem csak fényt vihetsz az életedbe, de a belső tereket is szebbé teheted!

Válassz ízlésednek megfelelően a bársony kanapék, kristálypoharak, lámpák, dekorációk széles kínálatából és varázsolj ünnepi hangulatot otthonodba!

Hangulatos világítás

Egy tökéletesen berendezett, télies belső tér kialakításához elengedhetetlen a megfelelő világítás kiválasztása. A lámpákkal, fényfüzérekkel, függő dekorációkkal és a karácsonyi gyertyatartókkal ünnepi hangulatot varázsolhatsz bármely helyiségbe!

Csillogó kiegészítők

Az ünnepi asztalról nem hiányozhatnak a stílusos kristálypoharak sem, amelyek gyönyörűen csillognak a gyertyák pislogó fényében.

Fémes színek és a bársony

Az ellentétek vonzzák egymást! A kanapék bársony borítása és a fémes fényben csillogó kiegészítők tökéletesen kiegészítik egymást!

Merész árnyalatok

Az aranyszínű dekorációkat nem mindenki kedveli, de ha egyszer megtalálod a tökéletes kiegészítőt a Te szívedet is biztosan meghódítja.