Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Dekorációk indusztriális stílusban

Az indusztriális stílusú belső tereknél főként a nyersanyagokon van a hangsúly. És miért is ne, hiszen ezek az elemek felelnek meg leginkább az ipari csarnokok esztétikájának. Ezért élvezd ezeket az anyagokat kiegészítőkkel és dekorációkkal.

A fém, a betondíszítés és a bőr kiegészítők a megfelelőek. Inspirálódj tippjeinkből.

Indusztriális konyhai dekorációk

A fém faliórák, különösen a fekete színűek, remekül mutatnak egy indusztriális stílusú konyhában. Nyugodtan nyúlj egy ingaórához, ha szeretnél.

De felejtsd el a túlzott dekorativitást. Egyszerű vonalak és formák is megteszik. Ezek kiemelik a strukturált anyagokat, például a betont, a fémet vagy az üveget .

Ugyanez vonatkozik az asztali dekorációkra is. Egy egyszerű váza vagy gyertyatartó nagy benyomást fog kelteni.


Indusztrális stílusú dekorációk a nappaliba

Az indusztrális stílusú nappalikat fémdekorációkkal, például vas öntözőkannákkal és virágtartókkal egészíthetjük ki. A komód viszont tökéletes helyként szolgál a művészi csendéletek számára. Egyszerűen helyezd a szélére egy durván megmunkált szobrocskát és egy növénytartót vagy vázát.

Főként nyers anyagokból és fekete fémből készült dekorációkat válassz, amelyeket semleges árnyalatokkal vagy bolyhosabb palackzöld vagy narancssárga akcentusokkal egészíthetsz ki. Ez feldobja a belső teret.


Indusztriális stílusú hálószobadíszek

Egy indusztriális stílusú hálószobába elég néhány dekoráció, például egy polcon vagy éjjeliszekrényen. Nyúlj illatgyertyákhoz, egy egyszerű bádog ébresztőórához vagy néhány beton növénytartóhoz.

És ne feledkezz meg egy fekete-fehér festményről vagy egy vintage fámdekorációról sem. Segítségükkel megteremtheted az áhított régi gyári megjelenést.


Indusztriális stílusú fürdőszobadíszek

Egy markáns fémkeretes tükör mindenképpen illik egy indusztriális stílusú fürdőszobába, és bátran egészítsd ki egy hasonló kialakítású kozmetikai tükörrel.

Ismét nem csak a gyertyák, hanem az lógó dekorációk élő vagy művirágokkal is kellemes hangulatot teremtenek.

A fekete-fehér, vízálló vinil padlómatricák egyszínű grafikus mintával szintén feldobják a fürdőszobát.