Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

DIY: Egyszerű nyári koszorú gyomnövényekből

Iva Baltaretu - 2022 június 14.

-

A nyár már a nyakunkon van, és van egy tippünk számodra egy nyári koszorúhoz, amelyet egyszerű virágokból és gyomnövényekből is készíthetsz. Tényleg csak sétálni kell, és nyitott szemmel járni. Nézd meg a képekkel illusztrált útmutatót!

Mire lesz szükséged a koszorú elkészítéséhez?

• Készíts elő természetes anyagokat és nem kell, hogy ugyanaz a növény legyen, mint a miénk. Használj olyan növényeket, amelyek még száradás után is szépek maradnak.
• Először egy koszorú alapra lesz szükséged. Mi természetes gallyakból készült alapot választottunk, de nyugodtan vásárolhatsz fémből vagy fából készült alapot is. A téli koszorúkról szóló cikkünkből megtudhatod, hogyan és miből készíthetsz koszorúalapot.
• Ezután már csak egy kis drótra és egy ollóra lesz szükséged.

Tipp: Ne félj kísérletezni a növényekkel! Fokozatosan fogod felfedezni, hogy melyik szép, miután megszáradt, és melyik nem.

Az egyszerű, nyári koszorú elkészítése

1. Készíts elő minden szükséges dolgot. Vágd le a növények szárát körülbelül 10 centiméteresre, hogy ne legyenek útban. Rögzítsd az első csokor növényt, és fogd össze őket egy dróttal.
2. Kicsit távolabb készítsd el a következő csokrot és ezt is rögzítsd oda egy dróttal. Ezt addig folytasd, amíg körbe nem érsz a virágcsokrokkal.
3. A koszorút kissé trükkös lesz befejezni, a legjobb, ha az utolsó csomót az első alatt helyezed el.
4. A koszorú jól mutat az asztalon, komódon vagy az ajtón is.

További tippek koszorúkhoz és természetes dekorációkhoz

• Élő virágokból készült koszorút szeretnél? Nézd meg a Romantikus ajtódísz: Készíts koszorút élő virágokból cikkünket. Olyan virágkötészeti anyagból készült alappal készítettük, amely képes megtartani a vizet.

• A koszorúhoz szükséges virágokat megvásárolhatod tőlünk vagy egy virágüzletben is.

• Nem akarsz koszorút készíteni? Egyszerűen tedd a szép virágokat egy gyönyörű vázába! Válassz a népszerű kerámia, porcelán és agyagkerámia vázák közül!