Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Tárold az élelmiszereket profi módon!

Ha szeretnéd abbahagyni az étel pazarlását, vagy megszabadulni pár felesleges kilótól, akkor az ételdobozok és az üvegek feltétlenül segítenek ebben.

A megfelelő tárolás meghosszabbítja az élelmiszerek élettartamát és megőrzi frissességüket. Ezenkívül rengeteg pénzt takaríthatsz meg, mivel nem kell idő előtt kidobnod a megromlott ételeket vagy alapanyagokat. A dobozokban kisebb adag ételeket is előkészíthetsz másnapra, így folyamatosan irányítás alatt tarthatod az elfogyasztott ételek mennyiségét.

Uzsonnás dobozok

Válaszd ki az ideális dobozt, attól függően, hogy milyen élelmiszereket viszel leggyakrabban a munkahelyre vagy az iskolába.

Az egyik doboz ideális a joghurthoz és müzlihez, a másik tökéletes egy salátához. Ne felejtsd el a termoszt sem, ami jól fog jönni a hideg téli napokon.

Élelmiszertárolók

Hogyan válaszd ki az ideális tárolókat? Az alap egy kiváló minőségű, tökéletesen zárható fedél, amely megvédi az ételeket a nedvességtől és a nem kívánatos kártevőktől.

És milyen anyagot és formát válassz? Téglalap alakú ételtárolókkal jobban kihasználhatod a fiókban lévő helyet. A kerek formájú dobozok jól néznek ki egy nyitott polcon. A műanyag viszont kétségtelenül könnyebb, mint az üveg és nem kell aggódnod a szilánkok miatt se. Ideális kisgyermekes családok számára.

Nem találtad meg, amit kerestél? Több, mint 350 doboz és tároló közül válogathatsz!