Mid Season Sale | Vásárolj akár 40%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Élvezd a nyár utolsó napjait a kertben!

Imádod a nyár hangulatát és nem tudod elképzelni az életet terasz vagy erkély nélkül? Használd ki az utolsó napsütéses napokat és töltődj fel még a közelgő ősz előtt!

Agnieszką Antosikkal olyan kerti bútorokat, dekorációkat, lámpákat és kiegészítőket válogattunk ki, amikkel még könnyedén visszahozhatod a gondtalan vakáció emlékét.

Napfényben fürdő erkély

Nincs is jobb annál, mint kiszakadni kicsit a mindennapokból. Ha úgy alakult, hogy idén nyáron elmaradt az utazás, semmi gond! Miért is ne lehetne otthon megoldani a vakációzást?

Hozz létre egy mini oázist az erkélyen, ahol úgy pihenhetsz, ahogy neked tetszik! Válassz bohém stílusú bútorokat, helyezz el egy kényelmes futont a padlón vagy teríts le egy szőnyeget! Ezután már csak a kávé és a zene hiányzik, és kezdődhet is a napozás!

Tipp: ha erkélyedre túlságosan is süt a nap, világos színű függönyökkel könnyedén megvédheted magad a vakító fénytől.

Pihenés a testnek és a léleknek

"Az idei bakancslistám élén a terasz és a kert berendezése volt. Már nagyon régóta vágytam az én kis álom teraszomra. Tudtam, hogy klasszikust és természetest szeretnék, ugyanakkor egy bájos, gyönyörű, de legfőképpen funkcionális helyet láttam magam előtt. Minden részlet nagyon fontos, hiszen többek között itt szeretném vendégül látni a barátaimat, élvezni a reggeli kávét és gondoskodni a testem és a lelkem kényelméről."

Búcsú a nyártól

Lassan bekopog az ősz, de előtte még nyugodtan ki lehet élvezni a nyár utolsó napjait. Hívd meg barátaidat és szervezz egy hangulatos pikniket! Csupán egy üveg borra, finom süteményekre és szezonális gyümölcsökre lesz szükséged.

Félsz attól, hogy már nem lesz elég meleg ahhoz, hogy az egész napot a kertben töltsd? Válassz olyan megoldásokat, mint a kültéri szőnyeg, ami kiválóan szigetel, és egy egy futont, amit nem ér el a reggeli harmat vagy zápor.

A család életének központja

"A családunk kertje kiemelten fontos a számomra. A nyári hónapokban szó szerint ez a második otthonunk. Maximalistaként itt is a lehető legjobb környezetet szerettem volna létrehozni, ezért választottam futonokat, amik kiváló megoldásnak bizonyultak. A vízálló és rendkívül könnyen karbantartható szőnyeg pedig remek alapként szolgál. Így sikerült egyesíteni a szépséget és a kényelmet, amik tökéletes duót alkotnak."