Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Fedezd fel a 2021-es év kerti újdonságait!

Kíváncsi vagy, mik az idei kerti szezon legjobbjai? Készítettünk egy válogatást kedvenc kerti bútorainkból, kültéri szőnyegeinkből, világítótesteinkből és egyéb stílusos kiegészítőinkből.

Ideje elkezdeni a nyári készülődést, hogy amikor az első napsugarak megjelennek, te már a szabadtéri oázisodban pihenhess! ♥

A „kint" az új „bent"

Egyre több időt töltünk a szabadban. A teraszunk és a kerti pihenőhelyünk lassan a nappali kényelmével kezd vetekedni.

A tavaszi-nyári szezon főszereplői a puha kerti kanapék és függőágyak - ami nem is csoda. Aki egyszer kipróbálta, hogy milyen bennük pihenni, az nehezen tudja őket nélkülözni.

Minél kisebb az erkély...

annál nagyobb kihívást jelent funkcionálisan és kényelmesen berendezni. De akár 3 m² alapterületen is kialakíthatsz egy saját oázist.

Már a legkisebb erkélyekhez is sokféle stílusos összecsukható asztal, szék, kanapé kapható.

Természetes tónusok

Idén a bútorok színpalettája a lágy és semleges tónusok között mozog, amelyek nyugalmat, puhaságot és fényt visznek az adott térbe.

Elég, ha az élénk árnyalatok az élőnövényeken és kisebb kiegészítőkön jelennek meg.

Kültéri home-office

A világjárvány kezdete óta a home-office sokunk számára mindennapi valósággá vált. Ha már úgysem az irodában vagyunk, miért ne dolgozhatnánk közvetlenül a friss levegőn?

Kezdetnek bőven elég lesz egy stabil asztal, egy kényelmes szék és egy megfelelő napernyő, vagy egy kellemes hely egy árnyas fa alatt... ♥