Nappali akár 25% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Applikációnk megújult | Fedezd fel az előnyeit →
4 000 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Flair Rugs

A neves angol Flair Rugs márka 1984 óta tervez és gyárt szőnyegeket, a minőség, a fenntarthatóság és az etikai gyakorlatok szem előtt tartásával. A gyártáshoz első osztályú anyagokat választ, így a termékek sokoldalúságát és tartósságát is biztosítja. Kínálatában többféle stílusú szőnyegeket találsz, amelyek beltéri és kültéri használatra alkalmasak.

3 érv, hogy miért válaszd a Flair Rugs márkát

A Flair Rugs márka negyven éves tapasztalata minden termékén meglátszik. A gondosan elkészített szőnyegek összekötik az embereket és a helyiségeket. És ez az összetartozás a legfontosabb.

Precíz kidolgozás
Saját tapasztalatának és a legjobb kézművesek szakértelmének köszönhetően a márka kiváló minőségű szőnyegeket készít, olyan bevált technikákkal, amelyeket nemzedékeken át öröklődtek.

Széles kínálat
A különböző dizájnstílusok, formák és színek kivételesen széles választékában minden otthonba találsz megoldást, beleértve a hagyományos tervezésű és a kézzel készített szőnyegeket is.

Az etikus kereskedelem támogatása
A Flair Rugs az etikus megközelítést hangsúlyozza az ellátási lánc minden szintjén, amit az Ethical Trading Initiative vezető szövetségben való tagsága is megerősít.

Szűrők és rendezés
Kollekció
Minta
Szálhosszúság
Akciók
Szűrők és rendezés
715 termékből 48 lett látható