Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Főzz úgy, mint egy igazi séf!

Szenvedélyed a főzés? Akkor bizonyára első kézből tudod, hogy a minőségi anyagok és a funkcionális eszközök nagymértékben segítik az előkészületeket.

Nézz körül prémium edényeink, serpenyőink, késeink és egyéb speciális segédeszközeink között és főzz úgy, mint egy profi!

Fazekak, amiket az unokáid is megörökölhetnek

Egy profi szakácsnak illik minőségi edényeket, serpenyőket és tepsiket vásárolnia, amikben a finomságok nem égnek meg, és ami a legfontosabb, generációkon át kitartanak. Az ilyen minőségi kialakítás anyagi befektetéssel jár, de hamar rájössz, hogy bizony megéri.

Az ideális és kiváló minőségű edények és serpenyők kiválasztása nem könnyű. Nem csak a tervezés, de az anyag, a funkció és a karbantartás is számít.

Pengeélen

Nincs abban semmi bonyolult, ha egy klasszikus fenőkő segítségével otthon élesítünk kést, de ha nem mered megtenni, ne habozd igénybe venni a profi késélező szolgáltatásait.

A kések helyes tárolása is fontos, nehogy véletlenül bántsák egymást vagy más evőeszközöket. Szerezz be egy speciális késtartót vagy egy praktikus falra szerelhető mágneses tárolót.

TIPP: Honnan tudod, hogy elég éles-e a kés? Próbálj elvágni egy újságpapírt! Ha nem vágja el elég könnyen, akkor még nem vagy kész.

Válassz megbízható elektromos eszközöket!

Ha mindennap főzöl vagy gyakran készítesz több embernek finomságokat, akkor értékelni fogod robotgépeinket, amik "átveszik" tőled a munka egy részét. Vágd fel játékosan a zöldségeket és gyúrd meg pár perc alatt a tésztát!

A mi kedvenceink az elegáns, retro stílusú és prémium kivitelű Smeg és a Klarstein márkák készülékei.