Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Ha a tárgyak mesélni tudnának: A karácsony titkos sztárjai

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Emlékszel a székre, ami támaszt nyújtott a karácsonyi csillag felrakásakor? Na és a kanapéra, amiből ki se akartál szállni az isteni bejglik elfogyasztása után? Az asztalról ne is beszéljünk, ami minden évben a beszélgetéstől, az evőeszközök csörrenésétől és vidám kacagásoktól hangos.

Idei karácsonyi kampányunk otthonunk észrevétlen sztárjairól szól, akik minden évben fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy az egész család jól érezze magát. Ezek a titkos hősök minden otthonban megtalálhatóak, de nem mindig gondolunk bele, hogy valójában mennyire fontosak az ünnepekkor. HeyJulie, Dallos Bogi és Chloeknows lerántották a leplet hőseikről és elmesélték, miért is játszik számukra egy látszólag egyszerű tárgy ilyen nagy szerepet karácsonykor.

Julcsi (majdnem) varázsszőnyege

Julcsi kicsi, de annál otthonosabb lakásban nőtt fel, ahol a karácsonyfa mindig egy asztal tetejére került, az ajándékok pedig a földön voltak körülötte.

"Mindig a szőnyegen ülve csomagoltuk ki az ajándékokat, ami azt hiszem gyerekként a legizgalmasabb része volt az ünnepnek. Azóta felnőttként is rendszeresen a szőnyegen csomagolom be az ajándékokat."

“Rájöttem, hogy sok más szerepe is van a szőnyegnek. Ilyenkor szoktunk a családdal és a barátokkal is játszani, akár társasozásról van szó, akár egy puzzleről, ami az utóbbi néhány év slágere nálunk. A szőnyegen mindig elférünk és néhány párnával meg pléddel nagyon jól lehet kuckósítani is.”

Bogi körhintája

Bogi számára a karácsony a meghittséget és a családot jelenti. “Régen is fontosnak tartottam a lakás dekorálását, de most az új otthonunkban még izgalmasabb lesz, hiszen ez lesz az első karácsonyunk az új házban.” A puha plédek, párnák, Michael Bublé karácsonyi albuma, az illatgyertyák és az Igazából szerelem című film mind fontos hozzávalói az énekesnő tökéletes karácsonyi receptjéhez, de van egy elem, ami semmiképp nem hiányozhat az ünnepekből.

“A karácsony sztárja nálam egy zenélő carusel, amit anyukámtól kaptam. Azért ez a kedvencem, mert korábban ez is az otthoni dekoráció része volt, amit elhoztam magammal, így ez számomra a családot, a gyerekkort és a karácsonyt szimbolizálja.”

Találj rá Te is saját sztárodra!