Ha a tárgyak mesélni tudnának: A karácsony titkos sztárjai

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Emlékszel a székre, ami támaszt nyújtott a karácsonyi csillag felrakásakor? Na és a kanapéra, amiből ki se akartál szállni az isteni bejglik elfogyasztása után? Az asztalról ne is beszéljünk, ami minden évben a beszélgetéstől, az evőeszközök csörrenésétől és vidám kacagásoktól hangos.

Idei karácsonyi kampányunk otthonunk észrevétlen sztárjairól szól, akik minden évben fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy az egész család jól érezze magát. Ezek a titkos hősök minden otthonban megtalálhatóak, de nem mindig gondolunk bele, hogy valójában mennyire fontosak az ünnepekkor. HeyJulie, Dallos Bogi és Chloeknows lerántották a leplet hőseikről és elmesélték, miért is játszik számukra egy látszólag egyszerű tárgy ilyen nagy szerepet karácsonykor.

Julcsi (majdnem) varázsszőnyege

Julcsi kicsi, de annál otthonosabb lakásban nőtt fel, ahol a karácsonyfa mindig egy asztal tetejére került, az ajándékok pedig a földön voltak körülötte.

"Mindig a szőnyegen ülve csomagoltuk ki az ajándékokat, ami azt hiszem gyerekként a legizgalmasabb része volt az ünnepnek. Azóta felnőttként is rendszeresen a szőnyegen csomagolom be az ajándékokat."

“Rájöttem, hogy sok más szerepe is van a szőnyegnek. Ilyenkor szoktunk a családdal és a barátokkal is játszani, akár társasozásról van szó, akár egy puzzleről, ami az utóbbi néhány év slágere nálunk. A szőnyegen mindig elférünk és néhány párnával meg pléddel nagyon jól lehet kuckósítani is.”

Találj rá Te is saját sztárodra!