Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Adj bohém stílust az ágyadnak!

Szereted a természetet, a kreativitást és a művészeteket? Vágysz egy laza, kissé akár hippis, barátságos térre, ahol elfelejtheted a napi gondokat? Akkor a boho, vagy más néven a bohém stílus lehet az, ami a legjobban passzol hozzád.

A hippi korszakban életre kelt boho stílus és a hozzá kapcsolódó kézműves alkotások gondtalanságot, játékosságot és romantikát visznek otthonodba. Meríts ihletet tippjeinkből, és alkosd meg álmaid bohém hálószobáját!

Főszerepben a textilek: Párnák és takarók

Akár kicsi, nagy, egyszínű, batikolt, mintás, pamut, selyem, szőrös, rojtos vagy pompomos, a lényeg, hogy legyen sok belőle!

Szerezz be néhány meleg plédet vagy takarót, tegyél természetes (akár keleties) szőnyeget az ágy alá, és akassz függönyöket az ablakok elé. A textil kiegészítők a bohém stílus alapjait jelentik, mivel azonnal barátságos légkört teremtenek bárhol.

Meleg színek a bohém stílusú hálóban

Az olyan meleg színek, mint a homokbarna, az okker, a narancs, a szürke vagy a zöld, jól mennek a természetet szeretetét hirdető hippis boho stílushoz. Ha vágysz valami figyelemfelkeltőbb színre is, azt jó ötlet egy párnák vagy vázák formájában becsempészni a lakásba.

Aludj természetes anyagokban!

Az alvás minőségét meghatározza az, hogy miben alszol. A bohém stílusban a lényeg ágyneműhuzat téren is a fenntarthatóság, újrahasznosíthatóság és a természetesség. A legjobb választás ezért a pamut, a len és a gyapjú. Amellett, hogy hosszú évekig tartanak, kellemesen puhák és ideálisak minden évszakban.