Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Adj minimalista stílust az ágyadnak!

Ha távol áll tőled a minták és színek vad kombinálása, és jobban kedveled a letisztult, egyszerű designt, akkor neked is tetszeni fog a minimalista hálószoba. Fedezd fel a minimalizmus stílusjegyeit magukon viselő ágyneműhuzatok időtlen stílusát, és csodás lesz az éjszakai pihenésed!

Minimalista stílus a hálóban

Ha minimalista hálószobára vágysz, tegyél textil kiegészítőket a padlóra is! Válassz egyszínű vagy visszafogott mintával díszített szőnyeget az ágy mellé, és pár díszpárnát is szerezz be a szobába. A plédek és takarók ne legyenek hangsúlyosak, válaszd belőlük a legegyszerűbb darabokat.

Minimalista stílus: Világos vagy sötét?

A minimalizmus fő színe a fehér. Tisztaságot, könnyedséget és légiességet teremt a belső térben. Ezért van olyan gyakran fehér színű ágyneműhuzat garnitúra a szállodai szobákban.

Ha a fehér ágyneműhuzatot túl unalmasnak találod, válassz természetes vagy pasztell árnyalatot is a minimalista hálószobádba! A világos színek feldobják a komorabb hálószobát is. Emellett megnyugtatnak és modernitást visznek a térbe.

Egyszerű vonalak és minták

A minimalista stílus kritériumaiba csak a finom és visszafogott minták illenek bele. Az idei trend elsősorban az apró virágmintákat és a pöttyös felületeket preferálja, de a geometriai formák is igen népszerűek. Egy kockás ágyneműhuzattal nem nyúlhatsz mellé.

Minimalizmus vs. dekorációk

Ha nem szeretnél porfogókat gyűjtögetni a szobába, akkor a minimalista stílust egyenesen neked találták ki! Itt nem kell túltolni a dekorációkat, néhány szobanövény, pár eredeti váza és egy-két letisztult, keretezett kép bőven elég. A modern, absztrakt grafikák és a különleges, letisztult fotók nagyon jól passzolnak a minimalista stílushoz.