Hálószobai textiltrendek: Sajtóreggeli a Bonamival

Tudtad, hogy életünk mintegy egyharmadát ágyban töltjük? Ezért is nagyon fontos a gondos és tudatos ágynemű választás: nemcsak az ágyneműhuzat mintáját, de az anyagot és adott évszakot is érdemes figyelembe vennünk. Június elején egy különleges sajtóreggelivel köszöntöttük a nyarat, ahol a média lifestyle, életmód képviselői részvételével bemutattuk a 2021-es nyári szezon legfrissebb lakástextil trendjeit a takaróktól kezdve egészen a párnahuzatokig.

A budapesti Chill Home Stúdióban tartott sajtóeseményen Sándor Orsi műsorvezető, aki maga is a lakberendezés lelkes rajongója és DIY-alkotó vendégeit a sokszínű, kreatív és könnyedén, stílusosan hozható lakberendezési és hálószobai hangulatokról kérdezte. Beszélgetőtársai Kovács Dóri (@Chloeknows és Chloe From The Woods youtubere), Dallos Bogi énekesnő és Veronika Kyslerová, a Bonami magyarországi márkavezetője voltak.

Amíg Kovács Dóri új otthonának kialakításáról mesélt, Dallos Bogi megosztotta velünk, hogy párjával, Puskás Petivel is épp költözésben vannak. Veronika Kyslerová, a Bonami képviseletében többek között elmesélte, hogy a pandémia mennyiben változtatta meg a magyarok vásárlási szokásait:

„Az elmúlt másfél év tapasztalatai alapján, vásárlóink láthatóan többet költöttek hálószobai textilekre, mint az azt megelőző években.” – mesélte Veronika.

Az idei nyár a természetesség jegyében telik, a mai trendek a környezettudatosság és könnyed, naturális életmód felé kacsintgatnak. Tarts velünk és rántsuk le együtt a leplet a Bonami hálószobatitkairól!

Fókuszban a földszínek

Az idei év kedvenc hálószoba árnyalatai egyértelműen a bézs és a szürke színek valamint ezek bármely árnyalata. Kedvenc darabjaink ezúttal a Linen Tales kínálatából érkeztek.