Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Hogyan válassz kiegészítőket és dekorációkat az étkezőbe?

Bár minden étkező alapja az asztal és a kényelmes székek, az egyedi hangulathoz kiegészítőkre is szükség van. A megfelelő textilek, világítás és dekoráció kiválasztásával bármilyen unalmas étkezőből bájos kis sarkot varázsolhatsz.

Íme néhány tipp a megfelelő kiegészítők megtalálásához!

Tedd fel a pontot az i-re!

Virágokkal, gyertyatartókkal, vázákkal és dísztálakkal bármilyen étkezőt hangulatossá és egyedivé tehetsz. Figyelj a megfelelő magasságra, hogy a dekorok ne akadályozzák a beszélgetést! A kevesebb ezúttal is több, így egy-két darabnál ne tegyél ki többet! A főszerep maradjon továbbra is az ételeké és a kényelmes tálalásé!

Óvatosan az illatokkal!

Az illatos gyertyák ronthatják az ételélményt, ezért ne válassz túl intenzív illatokat, és részesítsd előnyben a természetes viaszból készülteket!

Egy régi trükk

A tükrök optikailag sokat nagyíthatnak a túl kicsi étkezőkön, és szépen visszatükrözik az izzók és gyertyák fényeit is.

A képek kiválasztása csakis a te ízlésétől függ. A nagyobb vásznak elegánsabb hatást keltenek.

Semleges színekkel díszített enteriőrben bevállalhatsz egy feltűnőbb, élénkebb képet, míg egy színesebb helyiségben válassz visszafogottabb fali dekorációt!

További tippek a hozzád illő ebédlőhöz