Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

5 tipp: Home office és szülői feladatok összehangolása

Le a kalappal mindegyik szülő előtt, aki ebben a nehéz időszakban otthon van gyermekével, és mellette home office-ban dolgozik. A két feladat türelmes és ésszerű összehangolása nagyon nehéz. Most állj meg itt egy pillanatra, vegyél egy nagy levegőt, és tarts velünk! 5 tippet készítettünk a gyerekek szórakoztatásához és a saját mentális jólléted megőrzésére.

Otthonról dolgozó szülőknek: 1. tipp

Néhány alapvető rutin betartása

Lehet, hogy pizsamában és köntösben a legkényelmesebb dolgozni, de még mielőtt leülsz a gép elé reggel, tedd rendbe magad, öltözz fel és gyermekedet is öltöztesd át a pizsamából. Érdemes ezt betartani, hogy gyermeked emgértse, ez a rendkívüli állapot nem egyenlő a hétvégével.

A kis hercegnők és akár a kis kalózok is figyelemmel lesik majd, hogy hogyan lehet külsőnkről gondoskodni. Még egy olyan apróság, mint a hajfonás vagy kezünk bekrémezése is nagy hatással lehet az otthoni hangulatra.

Otthonról dolgozó szülőknek: 2. tipp

Te a munkát, a gyerek
az ovit viszi haza

Gyermeked már megszokta az oviban a tevékenységek sorrendjét.
Vidd haza a szabályokat, hidd el, meglesz az eredménye. Készíts egy napi tervet, amit, ha nem is az időpontok tökéletes betartásával, de az elfoglaltságok egymásutánjával betartotok. A terv legyen egy
jól látható helyre kitéve.

Otthonról dolgozó szülőknek: 3. tipp

Vond be gyermekedet a házimunkába!

Próbáld meg akár a legkisebb házimunkába is bevonni gyermeked.
Adj rá egy kötényt, és hagyd, hogy játszva főzzön! Esetleg kérd meg,
hogy a szennyeskosár tartalmát tegye bele a mosógépbe. Ha lesz egy kis felfordulás, nézd el neki. Ez most ugyanis egyáltalán nem számít. Az egészségünkért vagyunk otthon, ezért ösztönözz és hagyd, hogy gyeremeked megvalósítsa önálló ötleteit.

Maradj otthon biztonságban!

Kövesd az eseményeket és légy erős! Mi most is Veled vagyunk, és segítünk abban, hogy kellemes és stresszmentes legyen az otthon töltött idő.