Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Indusztriális stílusú komódok és szekrények

Szereted az ipari épületek és belsőépítészeti megoldásainak egyedi megjelenését? Ez a stílus a nagyvárosi gyárak berendezését követve született, amelyet kisebb módosításokkal a Te lakásodban is sikeresen alkalmazhatsz.

Fedezd fel velünk a legjobb indusztriális stílusú komódokat, szekrényeket, könyvespolcokat és találd meg a szívedhez legközelebb álló darabokat!

Letisztult formatervezés

Az indusztriális stílusú kiegészítők sokkal hangulatosabbá teszik a belső tereket, mint gondolnád! Első pillantásra lehet látni rajtuk, hogy sokáig fognak tartani. A látható csavarok és hegesztésnyomok, vagy az anyag természetes kopása megfelelő hitelességet kölcsönöz a bútoroknak.

Tipikus alapanyagok

Az ebben a stílusban készített komódoknál vagy szekrényeknél nem számít, hogy kopott vagy megmunkálatlan anyagból készülnek. Sőt éppen ellenkezőleg, ez az igazi indusztriális stílus egyik alapkövetelménye!

Végül is a hangsúly az anyag minőségén és tartósságán van, ezért a tömör fát használják leggyakrabban, amit például sötét fém elemekkel kombinálnak. A beton szintén klasszikus alapanyag és a betonból készült polcok és a szekrények tökéletesen illenek az indusztriális belső terekbe.

Színek

A színpalettát a természetes árnyalatok szellemében és a divatirányzatok felesleges követése nélkül választják ki a bútorok készítésénél. A meleg hatást keltő fa és a hűvös tónusú dekorációk tökéletesen kiegészítik egymást és harmonikus párost alkotnak.

Ha élénkíteni szeretnél ezen a kombináción, válassz mustársárga, petróleumzöld vagy téglavörös bútorokat. Kivételt képezhetnek az élénk színű, de patinás hatást keltő lakkal ellátott fémszekrények. Egy ilyen darab biztosan a szoba domináló bútora lesz.

Kombinálj bátran!

Tetszik az indusztriális stílus, de attól félsz, hogy ez túl "ridegnek" tűnik otthonodban? Nem kell az egész helyiséget ebben a stílusban berendezned, akár egy domináns bútor is elég ahhoz, hogy felfrissítsd a szoba hangulatát!

Az indusztriális stílus előnye, hogy kiválóan kombinálható olyan stílusokkal, mint például a minimalista, az eklektikus és a bohém. Egy kifejezetten indusztriális megjelenésű komód vagy TV-állvány még egy bohém stílusú nappaliban is tökéletesen néz ki!

Nézd meg a komódok és szekrények széles választékát!