Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Egy kisebb nappali is adhat csodás élményeket

Ami kicsi, az többnyire igazán bájos is. Ez igaz a kisebb nappalikra és garzonlakásokra is. A praktikus multifunkcionális bútorok, valamint a jól kiválasztott színek és kiegészítők segítségével igazán hangulatos, praktikus és kényelmes teret hozhatsz létre.

Hozd ki a legtöbbet
a rendelkezésre álló helyből

A többfunkciós dohányzóasztalokkal, a kihúzható puffokkal és a praktikus polcokkal pillanatok alatt kedved szerint alakíthatod át a teret, és akár másodpercek alatt elővarázsolhatod az otthoni irodád. Az egyedi stílusú többfunkciós bútorok kis helyen is elférnek, és megkönnyítik az életed.

Fali rendszerező

A polcaival és a szegekkel azonnal helyet teremthetsz a kisebb holmik számára.

Variálható kanapé

A kanapé a kisebb nappalik alapvető bútordarabja. Ideális alkalmi fekvőhelynek, de ha igazán jó minőségűt vásárolsz, teljes értékű ágynak is tökéletes lesz. Olyat is választhatsz, amelyben ágyneműtartó is van, így tárolni tudod benne az ágyneműd.

A variálható kanapék nem csak az alváshoz jók. Élvezd ki kényelmüket a maratoni filmnézések alatt is. Turbózd fel őket párnákkal és takarókkal! A vendégeid is imádni fogják őket.

Még több inspiráció a nappalihoz: