Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Így teremts őszi hangulatot otthonodban

Egyre korábban sötétedik, hideg szél fúj, és gyakran esik az eső - ilyenkor még fontosabb, hogy kényelmes, hangulatos belső terekben töltődhess fel. Hoztunk neked 5 tippet, amikkel kellemes, őszi hangulatot csempészhetsz otthonodba.

Puha, szőrös párnák, kényelmes takarók, szép bögrék és illatos gyertyák segítségével igazi bekuckózós hangulatot teremthetsz egy pillanat alatt
a szobákban.

Őszies, meleg színek

Felejtsd el most a hűsítő hatású fehéret, és válassz az olajzöld, a terrakotta,
a bézs, a barna és az éjkék
árnyalatok közül. Figyeld meg, csodát
tesznek a hangulatoddal!

Az aromaterápia csodája

Teremtsd meg a tökéletes hangulatot illatgyertyákkal és aromadiffúzorokkal! Próbáld ki a bergamott, a cédrusfa vagy a fahéj fűszeres illatát.

Tipp:Csepegtess pár csepp illóolajat egy vattapamacsra, és tedd a porszívó porzsákjába! Csodás illat fogja belengeni otthonod porszívózás
közben és után.

Zene füleimnek

A hangulatos, szerethető otthonhoz nem csak az illatok, de a kellemes hangok is hozzátartoznak. Ha más zenét szeretsz, mint a párod, hallgasd fülhallgatóval a kedvenc számaid.

Még több tipp: