Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Vendégségben: Így újította meg az építész a 100 éves villát

Varsó közelében vásárolt magának egy 100 éves villát Ola Nadolny építész. A felújítás során a klasszikus és hagyományos belső elemek, például a lépcsők helyreállítása volt a célja. A hálószoba dupla ajtajait és a fapadlót is sikerült megőrizni.

"Nem volt kérdés, hogy annak a stílusnak, amiben az otthonom kívántam megalkotni, a háború előtti klasszikusok jegyeit kell magán viselnie."

Nézd meg, hogyan újította fel és rendezte be új otthonát Ola, tiszteletben tartva annak történetét. Időtálló és tartós anyagokat használtak, hogy a villa hosszú éveken át minőségi élettér legyen neki és családjának.

Természetes anyagok a belső térben

Ami a textíliákat illeti, én elsősorban a pamutra és a lenre koncentrálok, akár asztalterítőről, kötényről vagy párnahuzatról van szó...Ezek az anyagok felülmúlhatatlanok. Jól illenek hozzájuk a kerámiáim, melyeket a saját műtermemben készítek.

Szeretem az olyan nemesen megmunkált kiegészítőket, amik jól illenek a saját kezűleg alkotott kerámiáimhoz. Ilyenek például az aranyszínű evőeszközök, amiket napi rendszerességgel használok. Úgy vagyok vele, hogy a legjobb, ha minden egyes nap gyönyörködünk a legszebb tárgyainkban.

Sokszínű terek

Szeretem a változatosságot és a meglepő kombinációkat. Nagy a kísérletezőkedvem, és igyekszem olyan tereket megalkotni, ahol a kortárs design találkozik az antik boltokban felfedezett gyöngyszemekkel.

Vannak helyzetek, amikor érdemes bátran kockáztatni, és feldobni valami igazán extravagáns darabbal a teret.

Ez a lúdtoll lámpabúra például remekül mutat a tornácunkon.

Még nincs meg, amit keresel? Fedezd fel a többi inspirációt!