Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapé rusztikus stílusban a lengyel Złoty Jar panzióban

Kész terved van a nappali rusztikus stílusú berendezéséhez, a kanapéval viszont gondban vagy?

Akkor tarts velünk a lengyel Złoty Jar panzió csodás pihenőhelyiségébe! A tulajdonos nagy figyelmet fordít a tér autentikus berendezésére. Gyere, nézd meg te is, és inspirálódj!

Mi alapján választottál kanapét?

„A legfontosabb számomra az volt, hogy megőrizzem a százéves hegyi villa stílusát. Nem volt könnyű. Törekedtem arra, hogy a helyiség ne veszítse el az elmúlt évek autentikus hangulatát, ugyanakkor a legmodernebb darabok kényelmét is élvezhessük.

Ezért nem lehetett kizárólag antik darabokra hagyatkozni. Az általam választott kanapé puha, elegáns és mindenekelőtt kényelmes. Lehetőséget ad a váratlan vendégek éjszakai elhelyezésére is. "

1. Bonami tipp

A kényelem az első

A rusztikus belső tér kanapéja nem lehet “törékeny“, vékony lábú. Helyette vaskos, stabil ülőbútort válassz, amibe legszívesebben belemerülnél. A nagy, családi sarokkanapék például jó választások. A hangulatot a klasszikus, füles forma teszi teljessé.

Mi a legfontosabb a kiválasztáskor?

„A kanapénak kényelmesnek és barátságosnak kell lennie - akárcsak a panziónknak.

Nem baj, ha nem a leglátványosabb darab, de pihenésre kell, hogy csalogasson. Fontos, hogy mindenki kényelembe helyezhesse magát rajta.“

2. Bonami tipp

Válaszd a természetest!

A stílus színe a bézs, a barna, a szürke és a krémszín, valamint ezek természetes árnyalatai. Ha valami különlegesebbre vágysz, a téglavöröst és a zöldet is használhatod. A rusztikus belső teret gyakran monokrómra hangolják, ami azt jelenti, hogy egy szín kap főszerepet és különböző árnyalatokban jelenik meg. A kanapé színének kiválasztásakor vedd figyelembe a nappali egyéb bútorait is.

3. Bonami tipp

Kiegészítőkkel a hangulatért

A minimalizmus itt nem túl jó választás. Annak érdekében, hogy a kanapé hangulatos és barátságos legyen, egészítsd ki párnákkal, plédekkel és kis szőnyegekkel. Próbálj különböző textúrákat kombinálni: kötött, szőmre, pamut, len. Érdemes figyelni a kiegészítők hasonló árnyalatainak összhangjára. Ha mintákat is használnál, a klasszikus flanelkockás a megfelelő.

4. Bonami tipp

A rusztikus stílus 50 árnyalata

Megkönnyíti a választást, ha már az elején kiválasztod az árnyalatokat. Esetleg belecsempésznél egy csipetnyi ipari stílust vagy egy kis skandináv esztétikát is? Nyugodtan valósítsd meg az álmod, hiszen a stílusnak sok arca van, amit biztosan nem fogsz megunni!

Fedezz fel még több kanapét!