Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Karácsonyi ajándéktippek Bolla Viki divattervezőtől

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Közeledik a karácsony, de még nincsenek meg az ajándékok? Ne aggódj, még van idő megtalálni azokat az apróságokat, amiknek az egész család örülni fog! Meríts ihletet a viktoriabolla márka tulajdonosától, Bolla Vikitől, aki két kislány édesanyjaként az ajándékok beszerzésén kívül arra is ügyel, hogy az ünnep egész hónapban beragyogja otthonát.

Hangolódás egész hónapban

“Én a meglepetésekben hiszek és abban, hogy az ajándékozás szóljon arról, ami: szeretet, figyelem és öröm. Egész évben figyelek, hogy kinek mire lehet szüksége, mire vágyik, amit magának nem venne meg és ez alapján választok. Viszont sokkal fontosabbak ilyenkor a közös élmények, az együtt töltött idő, a hangolódás. Így nem csak az ajándékokra figyelek, hanem arra is, hogy előre szerezzek be olyan dolgokat, amik ezt az ünnepi hangulatot megteremtik.

Idén a lányoknak az adventi naptárt úgy álmodtam meg, hogy egy műfenyőre kerültek fel vászon zsákokban. Így egyszerre egy szép ünnepi dekoráció és adventi naptár! A zsákok pedig élményeket rejtenek korongokon, amit aztán majd kedvükre beválthatnak!

Készségfejlesztő játékok

Ha gyerekeknek választunk ajándékot, a játék az első, ami eszünkbe jut. De milyen játék legyen? Jó ötlet, ha olyat választunk, ami nem csak leköti a legkisebbeket, hanem gondolkodásra is ösztönzi őket. A Shut the box játék például a számtani készségeket fejleszti, miközben garantált szórakozást biztosít.

Felejthetetlen élmény

“Több társasjátékot is beszereztem, ezeket már a nagyobbik lányommal tudjuk közösen játszani és családilag szuper program bekuckózni a pihe puha szőrme szőnyegre, karácsonyi párnákkal körülvéve és játszani!” A Remember márka játékai felejthetetlen élményt nyújtanak (nem csak) karácsonykor!

Vigyél fényt mások otthonába is!

“Sok olyan dolgot választottam, amik fényt és melegséget csempésznek a lakásba. Nagyon nem szeretem télen, hogy korán sötét van, ezért lámpásokkal, gyertyákkal, égősorokkal mindig igyekszem ellensúlyozni.”

A fények és egyéb dekorációk karácsonyi ajándéknak is tökéletesek: ezek azok az apróságok, amik minden otthont észrevétlenül varázsolnak hangulatossá. Egy gyertya vagy egy koszorú pillanatok alatt csodavilágot hozhat létre!