Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Karácsonyi ajándéktippek Szilágyi Szilvitől

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Közeledik a karácsony, de még nem tudod, mire vágynak a szeretteid? Az ajándékozás nem mindig egyszerű, emiatt valljuk be, könnyedén nyűgnek érezhetjük ezt az időszakot. Miért ne lehetne idén ez egy kicsit másképp?

Szilágyi Szilvi influencer számára egy trükk létezik, ami minden évben beválik: az odafigyelés. Amint beköszönt az ősz, elraktározza családtagjai és barátai elejtett mondatait, kiváló memóriájának hála pedig ez a tudás bizony kitart karácsonyig! Ennek ellenére Szilvi tarsolyában ott lapul néhány ajándék ötlet, amikkel úgy érzi, nem lehet mellélőni. Kíváncsi vagy rájuk?

Inkább előbb, mint utóbb

“Soha nem szoktam az utolsó pillanatra hagyni az ajándékok beszerzését. Én mindig egy-két hónappal előtte beszerzek mindent. Jó alaposan elraktározom ezeket a dolgokat. Egy hibát szoktam elkövetni, annyira szeretek ajándékozni, hogy sajnos mindig elszólom magam! Így általában mindenki megtudja hogy mit fog kapni tőlem de idén igyekszem ebben fejlődni.”

De mik azok az ajándékok, amik mindig beválnak?

Stílusos étkészlet

“Nagyon szeretem, ha egy ajándék hasznos és praktikus. Egy gyönyörű tányérkészlet mindig időtálló ajándék, hiszen egész évben használható.”

A porcelán soha nem megy ki a divatból: a trendek változhatnak, de ez az anyag hosszú évek múltán is stílust és finomságot ad (nem csak) az ünnepi asztalnak. Ráadásul a török Kütahya Porselen márka kiválóan vegyíti a hagyományos vonalat a modern elemekkel.

Mókás lábtörlő

Ha jól választunk, akkor már a lábtörlőnk is megteheti helyettünk az első benyomást. Ráadásul praktikus tárgy, ami minden egyes nap mosolyt csalhat tulajdonosa arcára, emiatt ajándéknak is tökéletes.

Szilvi egy természetes kókuszrostból készült, kézzel festett darabot választott, ami mindenki figyelmét azonnal megragadja.