Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Kert minimalista stílusban

Szereted a letisztultságot, és úgy érzed, nincs szükséged fölösleges díszítésre? Akkor az a típus vagy, aki a kertben is inkább a minimalizmus híve: elég számodra egy kényelmes kerti bútor, pár finom harapnivaló és hűsítő ital, hogy jól érezd magad.

Inspirálódj praktikus, egyszerű vonalvezetésű, minőségi anyagokból készült kültéri bútorainkkínálatából! Meglátod, attól még, hogy valami minimalista, még lehet eredeti és hangulatos.

A Karup variálható szabadtéri futon ideális választás azok számára, akik szeretik a rendhagyó megoldásokat.

Összecsukott állapotban kényelmes ülőhelyként, kibontva pedig matracként funkcionálnak. Emellett rendkívül mobilisak, így könnyedén, az igényeink szerint mozgathatjuk őket a kertben.

Válassz letisztult és kecses vonalú bútorokat! A túlzott díszítés helyett inkább olyan érdekes részletekre összpontosíts, mint egy különleges háttámla, vagy egy kőből készült asztallap!

Koncentrálj az anyagok funkcionalitására! Erdemes gyorsan száradó kárpitot és tartós vázat választani, mint például a Hartman nyugágyak esetében.

A kevesebb több! Elég néhány dekoráció és kiegészítő, viszont ezeket körültekintően válaszd ki! A legjobb, ha az egyes kiegészítők az esztétikum mellett egyéb funkcióval is rendelkeznek.

A stílusos kültéri lámpa elég fényt ad egy esti beszélgetéshez, a gyapjútakaró melegen tart, a kültéri szőnyeg pedig a lábad kényelmét szolgálja.

A minimalista stílusnak jól állnak a semleges és természetes színek, például a bézs, a barna és a szürke árnyalatai. Az egyszínű darabokat jól feldobnak a különleges textúrák. Népszerű trend például a különböző színű és szemcseméretű terrazzo használata.

Még több inspiráció a kerted berendezéséhez: