Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kisméretű lakás ügyes berendezése: Tárolóhelyek

Kabátod már nem fér fel a túlzsúfolt előszobai fogasra? Munkából hazatérve szinte felbuksz a földön heverő cipőkben? Tarts velünk, és tudd meg, hogyan tárold ügyesen a kabátokat, ágyneműket és egyéb háztartásbeli kellékeket, úgy, hogy értékes hely szabaduljon fel a lakásban!

1. Mindennek legyen meg a helye egy tárolódobozban vagy egy rendszerezőben!

A legkisebb dolgok okozzák a legnagyobb rendetlenséget.
Lehet szó újságokról, fülhallgatókról vagy akár a konyhai fűszerekről,
vess véget az otthoni káosznak!

A tárgyak fiókokba helyezése az első lépés, de lassan rájössz majd, hogy ez nem elég. Az üvegek ide-oda gurulnak minden egyes fiókkihúzáskor.
Ha pedig több apró tárgyat teszel egy fiókba, nehéz lesz megtalálni azt, amire éppen szükséged van. Tegyél a fiókba rendszerezőket, amivel elkülönítheted az apróságokat, és mindent azonnal megtalálsz majd!

2. Vákuumos zsákokkal nagy hely takarítható meg

A téli kabátokra és strandtörölközőkre nincs egész évben szükség.
Nem mindenkinek van lehetősége azonban a pincében vagy a padláson tárolni őket. Ha Te is közéjük tartozol, használj vákuumos zsákokat, melyek ideálisak a szezonális ruhák és egyéb, ritkán használt kiegészítők tárolására.

A porszívó gyorsan kiszívja az összes levegőt a zsákból.

A ruhákkal teli vékony zsákok egymás felett vagy egymás mellett lógva tárolhatók. A huzatok védelmet nyújtanak a por és más szennyeződések ellen. Átlátszóak, így kedvenc téli kabátodat
nem kell sokáig keresned.

3. Multifunkciós bútorok

A dohányzóasztal tárolóhelyet biztosít az újságok, távirányítók és szemüvegek számára. A gurulós típus előnye, hogy könnyen mozgatható oda, ahova csak szeretnéd.

Néhány tárolóhelyes lábtartóval és ülőkével
könnyen helyettesíthetsz egy kanapét.
A takarók és párnák tárolásával biztosan nem lesz problémád.
A hosszúkás, párnázott ülőpadok szépen mutatnak a hálószobában és az előszobában is. Tárolókapacitásuk minden helyiségben nagyra értékelhetők.

További okos megoldások

Már tudod, hogyan használd ügyesen a tárolóhelyeket. Ha kiváncsi vagy, hogy a falfelületek hogyan használhatók ki legjobban, olvasd el alábbi inspirációnkat is!