Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

La Forma kerti bútorokkal a szabadtéri pihenésért

Élvezd a meleg nyári napokat és estéket új kertedben, teraszodon vagy erkélyeden! Kezdetnek nem árt olyan kerti bútorokat választani, amik nem csak kényelmesek, de még az esőnek is ellenállnak. Nem számít, mekkora hely áll a rendelkezésedre, bárhol megteremtheted a szabadtéri pihenés oázisát!

Velünk pontosan ezt teheted meg. Építsd fel földi paradicsomodat a La Forma kényelmes székeiből, foteléből, nyugágyaiból, asztalaiból, kerti szettjéből vagy hintájából!

Skandináv stílus

Ha te is odavagy a „scandi” stílusért, akkor a La Forma márkát neked találták ki! A természet inspirálta bútorok az északi minimalizmust tükrözik vissza.

Egyszerűség, természetes anyagok, finom vonalak, meleg földárnyalatok: ezekből a fő elemekből készültek el a La Forma gyönyörű és funkcionális kerti bútorai.

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem!

A kiegészítők és a dekorációk segítenek megteremteni azt a nyugodt légkört, amire igazán vágysz. Széles színpaletta közül válogathatsz, gyönyörű kontrasztot teremtve a természetes színű bútorokkal. Díszítsd fel teraszod dekoratív párnákkal, takarókkal, kültéri szőnyegekkel vagy kötött kosarakkal!