Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Divatos és kényelmes lakástextíliákkal teli harmonikus otthon

Ahogyan az őszi divat is a réteges öltözködésről, a különféle ruhadarabok és anyagok együttes viseléséről szól, úgy a belső terek is a textil kiegészítők széles választékának kombinációival telnek meg. A hálószobától a nappaliig minden ágyat és kanapét kényelmesebbé tehetünk a puha párnákkal, plédekkel és műszőrmékkel. Menekülj el a világ gondjai elől és burkolózz be sok-sok lakástextíliával és otthonos kiegészítőkkel!

A kényelem, a természetesség és a szép dolgok rajongóinak

Ezek a lakástextíliák tökéletesen illenek a  természetes padlóburkolatú vidéki házikókba, a tágasabb házakba vagy akár a diáklakásokba és kollégiumokba. Megnyerő párosítás a nyers fával, a fehér falakkal és a vintage patinával.

A hygge életérzés követői, az örök álmodozók, a természet és az északi stílus rajngói most mind találhatnak itt kedvükre valót. Ezek a kiegészítők biztonságot és kényelmet biztosítanak otthonodban az egész családnak.

Rétegezd a textíliákat a nappaliban és a hálószobában is!

A hálószoba és a nappali két olyan helyiség otthonodban, melyeket nem csak pihenésre és feltöltődésre használtok, hanem rengeteg szép családi élmény átélésére is. Legyen hát a minimalista stílusú kanapé és ágy puha, kényelmes és szépséges kiegészítőkkel feldíszítve!

Az esztétika mellett a funkcionalitás is nagy szerepet hordoz természetesen, melyet a kötött és szteppelt ágytakarók biztosítanak, megvédve az ágyneműt a porosodástól és melegen tartva titeket az éjszaka folyamán.

Élvezd új, hangulatos otthonod! ♥

Ha ihletet kaptál az itt látottakból és olvasottakból, akkor nincs más dolgod hátra, mint kényelmesen helyet foglalni, elképzelni átrendezett otthonod, megrendelni tőlünk minden szükséges kiegészítőt, majd hátradőlni és várni, hogy minden megérkezzen és végre élvezhesd a szépségüket.