Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Lakberendezési trendek 2022-ben

Kíváncsi vagy, milyen trendek hódítanak 2022-ben? Eláruljuk, hogyan érdemes berendezni a belső teret a legújabb divatnak megfelelően, illetve milyen bútorok, színek, anyagok, textíliák és dekorációk keresettek idén.

1. trend:

Fenntarthatóság

2022-ben továbbra is a természetes anyagok hódítanak. Cseréld le a műanyagot bambuszra vagy újrahasznosított darabokra! Fából készült bútorok, gyapjúszőnyeg, parafa vagy bambusz lámpa, vászon ágynemű és tengeri fűből készült kosár: mindez egyediséget kölcsönöz a belső térnek, ráadásul a természetnek is jót tesz.

2. trend:

Földszínek

A belső tereknek remekül állnak a földes árnyalatok. Barna, bézs, szürke, sötétzöld, kék, narancssárga, mélyvörös - ugyanezeket a színeket látod a szabadban is, amikor sétálni indulsz az erdőbe. Egy ilyen otthonban nyugodtan pihenhetsz, biztonságban érezheted magad, egyúttal az időtlen stílust is élvezheted.

3. trend:

A te búvóhelyed

Mivel sokkal több időt töltünk otthon, mint korábban, nagyon fontos, mit érzünk iránta. Ahogy a divatban, úgy a lakberendezésben is egy nagyobb szerephez jut a kényelem. A puha takarók, plédek, szőnyegek és párnák biztonságérzetet adnak. Válassz minőségi bútorokat, amin az egész család kényelmesen elférhet!

4. trend:

Elegendő tér

Egy másik új trend a levegős tér. A nagy konyhaszekrényeket érdemes csinos polcokra cserélni, amiken jól mutatnak a kiegészítők és az edények. Ideje búcsút mondani a szükségtelenül hatalmas fali könyvszekrényeknek is a minimalista design kedvéért!

Kíváncsi vagy, mit tartogat még a 2022-es év?