Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Létezik kutyabarát lakástextil? Interjú HeyJulie youtuberrel

Pihentető délutáni alvás egy pihe-puha ágytakaróba burkolózva? Ez bizony nem csak a mi álmunk, de a kutyánké is, akinek ugyanúgy jár az énidő, mint mindannyiunknak. Persze, egy jó sorozat helyett neki a simogatásod is tökéletesen megfelel, de még jobb, ha ezt egy kényelmes pléden élvezheti. Meríts ihletet HeyJulie tippjeiből és tudd meg a választ a nagy kérdésre: Létezik olyan, hogy kutyabarát textil?

Inzsöl Júlia, azaz HeyJulie, aki egykoron kommunikációs vezetőként dolgozott egy szépségápolási cégnél, 2017 nyarán indította el Youtube-csatornáját és személyes Instagram oldalát.

Meseszép fotói és slow life témájú tartalmai mellett Ellie nevű beagle kutyusával, a női egészség fontosságának hangsúlyozásával és a sorozatok, filmek iránti töretlen szeretetével az évek alatt sokak szívébe lopta be magát. Ezúttal kutyatulajdonosként mesélt a Bonaminak arról, mire kell ügyelni, ha négylábú családtagunk mellé választunk textíliákat.

Anyagok, amikkel kutya bajod sem lesz!

Bár hivatalosan nem létezik olyan, hogy kutyabarát textil, Julcsi és Ellie a sűrűbb kötésű és szövésű textilekben bíznak. „A bolyhosodásra vagy szálkihúzódásra hajlamosabb textiltípus kutya mellé nem a legjobb választás. Egyrészt ezekbe könnyebben beleakadhat a kutya körme, másrészt ezek a textilek hamarabb elhasználódnak. A keményebb anyagok, mint a juta, a bőr - vagy részemről inkább műbőr - kevésbé kényesek, de jó választás lehet egy-egy szintetikus anyag is, ami kevésbé sérülékeny és könnyebben tisztítható.”