15% kedvezmény a MINUSZ15 kóddal | Már csak ma éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Marckeric

A Marckeric márka 1996-ban lépett piacra azzal a céllal, hogy a legújabb design-trendeket kedvező árakon vigye be a vásárlók otthonába. A spanyol márka változatos termékkínálatának köszönhetően könnyedén berendezhetsz bármilyen lakóteret a hozzád legközelebb álló stílusban.

3 érv, hogy miért válaszd a Marckeric márkát

A Marckeric követi az aktuális trendeket, és rendszeresen új termékekkel érkezik a piacra. A márka kínálata igazán gazdag. Találhatsz benne tömör fenyőfából készült komódokat, modern geometrikus díszítésű szekrényeket, aranyos kis házikó ágyakat és színes, kárpitozott étkezőszékeket is.

Változatos termékkínálat
A Marckeric termékekkel stílusosan berendezhetsz minden helyiséget, az étkezőtől a nappalin át a hálószobáig és a gyerekszobáig.

Stílus mindenkinek
Modern, indusztriális, rusztikus, mediterrán, skandináv... Bármilyen stílust is szeretsz, mindig megtalálod az ízlésednek megfelelőt.

Eredeti és kedvező árú termékek
A Marckeric hisz abban, hogy mindenkinek lehetőséget kell adni arra, hogy eredeti és designos bútorokkal rendezze be otthonát. Éppen ezért kínálatában mindig rendkívüli darabokat találsz szuper árakon.

Szűrők és rendezés
Kiárusítás
Kollekció
Minőség
Ár
Azonnal szállítható
Szűrők és rendezés
368 termékből 48 lett látható