Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Miért vásárolj kerti bútort online?

MICHAELA ŠELENBERKOVÁ • JANUÁR 25.

Most még a téllel küzdünk, de pár hónap múlva kizöldül minden. Ha alig várod, hogy feltöltődhess a kertben vagy a teraszon, akkor itt az idő megalkotni szabadtéri pihenőhelyed. Ehhez be sem kell térned személyesen az üzletekbe, és az előszezonban kedvezménnyel szerezheted be a kiszemelt darabokat.

1. Vásárolj kényelmesen, otthonról!

Egyre népszerűbb online vásárolni. Ez érthető, hiszen kinek ne lenne jobb dolga annál, mint végigjárni a zsúfolt üzleteket, és családilag azon feszülni, hogy melyik gyertya vagy kaspó kerüljön a kosárba. Az online üzletekben nem gond a nyitva tartás sem, akár éjfélkor, pizsamában is kiválaszthatod a kedvenc termékeidet. Tömeg és sorban állás nélkül.

Beszerzőink a világvásárokon találnak rá a piacon elérhető legjobb termékekre, így neked már ki sem kell lépned otthonodból, ha a legjobbat akarod. Néhány kattintással a tiéd is lehet a kiszemelt darab, csak meg kell várnod, amíg a rendelésed házhozszállító futár megnyomja a kapucsengőt.

2. Mindig örömmel segítünk a választásban

Lehet, hogy kinéztél a neten egy klassz hintát a kertbe, de aggódsz amiatt, hogy nem tudod kipróbálni és megnézni életnagyságban. És az is kérdéseket vethet fel, hogy az interneten nem tudsz személyesen segítséget kérni az eladóktól. Megértjük az aggályaidat. Ugyanakkor hányszor van az, hogy az üzletekben képzetlen, részmunkaidős eladókat találni csak, akik nincsenek is tisztában a bolt kínálatával? És hány olyan üzletet ismersz, ahol minden terméket kiállítanak az eladótérben?

Úgy döntöttünk, hogy mi egy teljesen más utat választunk, és a lehető legegyszerűbbé és legkellemesebbé tesszük a termékek kiválasztását a számodra.

Pontosan tudod, mit rendelsz:

Nálunk minden terméknél minőségi fényképeket találsz, és a legpontosabb információkat a méretről, az anyagokról és a karbantartásról. Továbbá minden darabot besoroltunk a három minőségi kategóriánk (Basic, Extra, Premium) egyikébe, így pontosan tudhatod, mit várhatsz el egy adott terméktől.

Könnyű termékvisszaküldés:

Ha nem vagy elégedett, 365 napon belül lehetőséged van a reklamációra. Egyszerűen visszaküldheted nekünk az adott terméket, a túlméretes termékek esetén pedig futárt küldünk érte. Nem egyszerűbb ez így, mint próbálni egy kerti hintát, majd bepréselni az autó csomagtartójába?

Tippek és inspirációk:

A választást segítő útmutatókkal, inspiráló videókkal, cikkekkel és termékválogatásokkal könnyítjük meg azt, hogy rátalálj álmaid lakberendezési cikkeire. Ha bármi kérdésed lenne, örömmel adunk tanácsot, írj emailt vagy hívj minket telefonon! A lakberendezésben szakértők vagyunk.

3. Biztonságos vásárlás

Ahogy már említettük, igyekszünk minden egyes terméket a lehető legteljesebben bemutatni, hogy pontosan tudd, mit is szállít ki hozzád a futár. Vásárlási feltételeink, a szállítás módja, a visszaküldés és a panaszkezelés is teljesen egyértelmű és magától értetődő nálunk.

A vásárlás után elektronikus számlát küldünk neked, amivel egyszerűen jelezheted nekünk az esetleges panaszod.

Végül, de nem utolsósorban, ha esetleg sérülten érkezik a megrendelésed, vetess fel egy jegyzőkönyvet a futárral, és mi küldünk neked egy új csomagot.

Még több tipp a kerthez és a teraszhoz: