Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Mindenütt jó, de legjobb együtt: Ajándéktippek HeyJulietól

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

A közös karácsonyozás idén talán még fontosabb lesz, mint eddig bármikor: a család újra együtt lehet és ismét beszélgetésektől, nevetéstől és az evőeszközök csörrenésétől lesz hangos a ház.

Ha a karácsonyi ajándékokkal még hadilábon állsz, kövesd HeyJulie tanácsait, aki számára nincs is szebb ajándék a minőségi együtt töltött időnél. Tarts velünk és válassz olyan ajándékokat, amikkel még közelebb hozhatod a családot és a barátokat egymáshoz!

A játék mindenkié

“Szerintem nagyon szép hagyomány, amikor a család közös ajándékot is kap karácsonykor, valami olyasmit, amit együtt élvezhetnek. Játszani pedig nem csak gyerekek szeretnek és a Bonami oldalán is szuper választék van olyan játékokból, amit kicsik és nagyok is egyaránt tudnak élvezni, főleg együtt, az ünnepek alatt. A minőségi együtt töltött időnél szebb ajándék úgysincs. Ezek a fából készült játékok a letisztult és természetközeli külsejükkel pedig a polcon is jól mutatnak majd egész évben.”

Közös készülődés

“A legfontosabb a családommal és a barátaimmal töltött minőségi idő. Egyedül imádok karácsonyi filmeket nézni, amiből szerencsére van már bőven. Az illatgyertyák, az ünnepi sütések és a karácsonyi zene a mindennapok részei. Hagyomány nálunk a családban az Adventi koszorú elkészítése és mézeskalácsot is szoktunk együtt sütni. A közös játék és főzés nélkül sem telhetnek el az ünnepek. A lényeg szerintem az, hogy megtaláljuk a várakozásban és az együtt töltött időben rejlő csodát.”

A főzés öröme

“Az egyik kedvenc prémium ajándékötletem azoknak, akik sokat főznek, ez a vákumos ételtároló szett. A food prep egy nagyon klassz dolog, amivel időt spórolhatunk a hétköznapokra, egészségesen ehetünk és mivel az ételek is sokkal tovább megőrzik a szavatosságukat és finomak maradnak, fenntarthatósági szempontból sem utolsó választás. Amellett, hogy egyértelműen praktikus, mégis különleges ajándék, szerintem a főzés-sütés inspirációnak sem utolsó. Kiegészítésként tehetünk mellé finomságokat, egy szakácskönyvet tele szuper ötletekkel, egy szép kötényt vagy bármilyen konyhai kiegészítőt.