Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Nyárias és bohém nappali Pastellmama módra

Hosszú nappalok, rövid éjszakák, fagyi és Balaton: a néha már véget nem érőnek tűnő tél után kinek nem esik jól belevetni magát a hamarosan kezdődő nyárba?

Pastellmama interior blogger mindig szereti az adott évszakhoz igazítani otthonát, ami most nyári hangulatú nappaliján mutatkozik meg. Engedd be te is a nyarat otthonodba és inspirálódj egy gyönyörű, letisztult belső térből!

Bohém életérzés

“Nyáron a visszafogott színeket kedvelem, a fehér, bézs, homok szerintem tökéletes kombináció a nyers fával, fonott kosarakkal. Ilyenkor kültéren is kerüljük a sötétebb színeket, hiszen hamarabb felmelegednek, ezzel szemben a világos árnyalatokat tisztának, üdítőnek érezzük. A nyugalmas enteriőrbe a textúrák halmozásával és a párnák motívumával igyekeztem egy kis bohém hangulatot csempészni.

A letisztult friss színekről és az itt-ott felbukkanó bohém és rojtos részletekről rögtön az jut eszembe, hogy a fonott papucsomban a fehér homokos tengerparton sétálok.”

Játéktárolás profin

“A nappali nálunk az a helyiség, ahol a legtöbb családi időt töltjük, éppen emiatt rengeteg kiegészítőnek, játéknak is helyet kellett találnom. A legfontosabb számomra az volt, hogy egy olyan rendszert alakítsak ki a játékoknak, amit a gyerekeimnek is könnyű fenntartaniuk, emellett hatékony és gyors. Így jött az az ötlet, hogy nagyobb kosarakba kategorizálva pakoljak."

Kosarakkal flexibilisen

“A fonott, természetes kosarakból nálam sosem elég! A Bonaminál azt szeretem, hogy egy kinézetből több méret is elérhető, könnyedén alakítok ki egységes kinézetet és hangulatot. A mutatós megjelenésük mellett nagy előnyük, hogy könnyedén áthelyezhetőek, így egy másik helyiségben is bármikor hasznosítani tudom őket.”