Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Őszi kuckózás Pastellmamával

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Az álmos reggeleken sokszor nehéz értékelni az őszt, hiszen sötét van, hideg és legszívesebben az ágyban töltenénk az egész napot. Viszont van a hidegnek egy előnye is: csodás kiegészítőkkel és módszerekkel lehet felvenni vele a harcot. A puha takarók, mesés illatok és forró italok miatt néha bizony nincs is jobb ezeknél a hideg hónapoknál. Hiszen mikor kuckózzunk be, ha nem most?

Pastellmama bohém, letisztult otthonában szinte azonnal elillan a hideg emléke is, helyébe pedig a sütemény bódító illata és a pihe-puha kiegészítők lépnek. Szeretnéd te is egy ilyen belső térben élvezni az őszt? Akkor pont jókor érkeztél! Pastellmama már tölti is a teát, szóval kerülj csak beljebb, vedd le a kabátod és inspirálódj egy igazán cozy otthonból!

A cosy otthon titka

“A cosy, kuckózós hangulat szerintem inkább egy életforma. Olyan tárgyakat gyűjtök elsősorban, amik egy régi emléket idéznek fel, amiktől otthonosnak érzem a helyet, akárhányszor hazatérek. Persze emellett elengedhetetlen kellék még egy puha kanapé, néhány kötött párna, a térben megjelenő meleg tónusok és a lágy hangulatvilágítás.

Fegyver a hideg ellen

“Elképesztően fázós vagyok, így mindig van a közelemben egy finom, puha takaró, néhány szőrmés párna és egy jó vastag zokni! A melegség érzetét a lakberendezési tárgyakkal is igyekszem erősíteni, sok fa és fonott kiegészítőt pakolok ilyenkor a nappaliba, amik színükkel és textúrájukkal eszembe juttatják az érzést, ahogy rőzsét gyűjtök a tűz melegéhez.”

Az ősz illata

Az őszben az a jó, hogy mindegyik érzékszervünket egyformán kényeztethetjük kuckózás közben. A meleg ital és a puha takaró mellé remekül illenek az illatgyertyák, amik megnyugtatnak egy fárasztó nap után, ráadásul kinézetüknek köszönhetően stílusos dekorációnak is beillenek.