Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

5 tipp természetes árnyalatú belső terekhez

Mindig is vágytál egy világos, természetes árnyalatokkal teli otthonra? Eddig nem merted megtenni az első lépést, mert a világos színű bútorok takarításának a gondolatától is kirázott a hideg? Nyugodtan válassz minőségi anyagokból készült bútorokat, textíliákat és kiegészítőket, amelyek minden helyiséget hangulatossá és könnyeddé varázsolnak.

Megmutatjuk, hogy a természetes árnyalatokat használva, milyen világos belső tereket alakíthatsz ki!

1. tipp: Válaszd ki a domináló színeket

Tartsd magad ezekhez a színekhez a kiegészítők kiválasztásánál. Válassz olyan árnyalatokat, amelyeket könnyen kombinálhatsz más tónusokkal is!

Például a kréta fehér jól hangolható a világosszürke és bézs árnyalatokkal. Mindkét szín feldobja a szobák megjelenését és minden stílusú bútorhoz illik.

2. tipp: Használj földes árnyalatokat is

Egészítsd ki az alapszíneket olyan földes árnyalatokkal, mint például a sötétzöld, a terrakotta vagy a rozsdabarna. Ilyen színekben nyugodtan választhatsz stílusos ágytakarókat, párnákat vagy függönyöket.

A földes árnyalatokkal természetes légkört teremthetsz a szobába, amely hozzájárulhat mentális egészséged megőrzéséhez, de ugyanakkor lágyítja és feleleveníti az alap színpalettát is.

3. tipp: Válassz minőségi anyagokat

Válassz körültekintően és használj minőségi textíliákat! Már az első tisztítás vagy mosás után megtérül a befektetés. A bársonyból, kordbársonyból és kiváló minőségű bőrből készült darabok sokáig hűséges társaid maradnak.

A szintetikus anyagból készült szőnyegek rendkívül tartósak és a gyakori tisztítás után sem veszítenek minőségükből, ezért tökéletesek gyermekes családok számára.

4. tipp: Rétegezés

Minden, amire csak szükséged van, függönyök, párnák és takarók. A függöny könnyed légkört teremt a szobában, és gyakorlati funkciója miatt is fontos kiegészítő. A kanapéhoz válassz bársonyból vagy kordbársonyból készített párnákat, amellyel kiemelheted a kanapé szépségét. Bárhogy is választasz, próbálj meg ragaszkodnia az előre eltervezett színpalettához.

Ha nem vagy benne biztos milyen kiegészítőket vásárolj, inspirálódj cikkünkből, amely kifejezetten a textilek harmonikus rétegezéséről szól.