Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Romantikus esküvői teríték kisebb lagzikhoz

Kis esküvőt tervezel? Ha csak a fiatal párhoz legközelebb álló rokonok és barátok vesznek részt az esküvőn, akkor igazán meghitt hangulatú lesz az összejövetel.

Ha te is kisebb esküvőt szeretnél tartani, meríts inspirációt tippjeinkből a romantikus stílusú, néhány főnek megterített esküvői asztalhoz.

Egyszerűség mindenekelőtt

Nincs nagy dolgokra szükség ahhoz, hogy lenyűgöző legyen az esküvői teríték. Egy-két asztal és néhány szék elegendő. Válassz minőségi anyagokból készült, letisztult formatervezésű darabokat, melyek függetlenek a trendektől. A lekerekített asztalok és székek nagyon elegánsnak tűnnek (nem csak a fotókon).

Elegendő hely

A kényelmes étkezéshez legalább 60 x 40 cm helyre van szüksége minden embernek. Hat székhez válassz egy legalább 90 x 160 cm méretű, téglalap alakú asztalt. Teríts rá egy egyszerű, fehér abroszt, és két, egymással összefonódó asztali futót, mokka és púderrózsaszín színekben.

Tálalás gyengéd színekkel

Ne ess túlzásba a tányérok színeivel, a fehér porcelán hangsúlyos színű élekkel nagyon jól mutat, lapos- és mélytányéron és a desszertes tányér esetében is. A kancsókra és a poharakra is igaz az, hogy a kevesebb néha több. Teremts nem túlzó, hanem éppen jó luxus hangulatot a réz- vagy aranyszínű evőeszközökkel!

Elegáns szalvéták

Ne feledkezz meg a textil szalvétákról sem! Válassz minőségi anyagból készült darabokat. A len szalvétákkal például rusztikus hatást kelthetsz az asztalon. Ne vesződj sokat a szalvéták összehajtásával, kösd át őket egyszerűen szalaggal. Az esküvői névtáblákat is tedd a terítékre.

Dekorálj okosan!

A romantikus légkör a részletekben rejlik. Tegyél az asztali futókra néhány gyertyatartót gyertyával és kisebb virágvázákat, amik nem akadályozzák a kilátást. A nagyobb vázákat az asztal végeire tedd, ahol nem zavaróak, viszont eleganciát visznek az esküvői asztalra.